Den Haag, Wageningen en Nijmegen finalisten Autodeel Award

Redactie Redactie
• Laatste update:

De prijs wordt in september tijdens het landelijk symposium Autodelen uitgereikt. Er dongen 29 gemeenten mee naar de award. De autodeel Award is een initiatief van Natuur & Milieu, het ministerie van Infrastructuur & Milieu en kennisplatform Crow-Kpvv.

“Autodelen leidt tot schonere lucht, veiliger verkeer en meer ruimte voor groen, speelgelegenheid en fietsen. Bovendien bevordert het de sociale samenhang in de buurt”, aldus Maarten van Biezen, hoofd mobiliteit bij Natuur & Milieu, die onlangs een mobiliteitsdagboek bijhield voor Fleet&Mobility.

Den Haag, Wageningen en Nijmegen finalisten Autodeel Award | Fleet&Mobility

Den Haag, Wageningen en Nijmegen finalisten Autodeel Award

Redactie Redactie
• Laatste update:

De prijs wordt in september tijdens het landelijk symposium Autodelen uitgereikt. Er dongen 29 gemeenten mee naar de award. De autodeel Award is een initiatief van Natuur & Milieu, het ministerie van Infrastructuur & Milieu en kennisplatform Crow-Kpvv.

“Autodelen leidt tot schonere lucht, veiliger verkeer en meer ruimte voor groen, speelgelegenheid en fietsen. Bovendien bevordert het de sociale samenhang in de buurt”, aldus Maarten van Biezen, hoofd mobiliteit bij Natuur & Milieu, die onlangs een mobiliteitsdagboek bijhield voor Fleet&Mobility.