ICT

Laatste update:

Kilometers en looptijd

Geen enkele leaseauto rijdt exact het aantal kilometers zoals overeengekomen in het contract. Afwijkingen vanaf 10-15% kunnen echter een reden zijn om het leasecontract tussentijds aan te passen. Deze contractaanpassing, ook wel hercalculatie genoemd, wordt in de regel doorgevoerd in overleg met de leasemaatschappij. Verschillende leasemaatschappijen hebben om financiële verrassingen te voorkomen een hercalculatiematrix ontwikkeld, waardoor u als wagenparkbeheerder al vooraf inzicht heeft in wat de financiële gevolgen zijn als u afwijkt van de in het leasecontract afgesproken voorwaarden. 

Voorbeelden van een dergelijk leaseproduct zijn: Flex & Clear van ALD Automotive, Leasevast van Noordlease en LeaseZeker van MKB Lease.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Kilometers en looptijd | Fleet&Mobility

Kilometers en looptijd

Redactie Redactie
• Laatste update:

Voorbeelden van een dergelijk leaseproduct zijn: Flex & Clear van ALD Automotive, Leasevast van Noordlease en LeaseZeker van MKB Lease.