Inkoopmanagement

Laatste update:

Carglass stuurt schades naar ASN

Carglass doet zelf spotrepair maar wil geen 'nee' verkopen bij grotere schades.

Ruitherstelketen Carglass doet sinds enige tijd ook aan spotrepair, maar krijgt soms ook schadetypen binnen die het niet kan herstellen. Die gaan nu naar schadeketen ASN.

In een pilot van een halfjaar zullen vijf vestigingen van Carglass consumenten met schade doorsturen naar ASN. Het gaat om schades die niet vallen binnen de reparatieservice die Carglass vorig jaar lanceerde voor spotrepair. Bijvoorbeeld omdat de schade te omvangrijk is of een andere reparatietechniek vereist. De pilot start in regio’s Breda, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Noord-Holland.

Lees meer op Automotive Management.

Carglass stuurt schades naar ASN | Fleet&Mobility
Inkoopmanagement

Laatste update:

Carglass stuurt schades naar ASN

Carglass doet zelf spotrepair maar wil geen 'nee' verkopen bij grotere schades.

Ruitherstelketen Carglass doet sinds enige tijd ook aan spotrepair, maar krijgt soms ook schadetypen binnen die het niet kan herstellen. Die gaan nu naar schadeketen ASN.

In een pilot van een halfjaar zullen vijf vestigingen van Carglass consumenten met schade doorsturen naar ASN. Het gaat om schades die niet vallen binnen de reparatieservice die Carglass vorig jaar lanceerde voor spotrepair. Bijvoorbeeld omdat de schade te omvangrijk is of een andere reparatietechniek vereist. De pilot start in regio’s Breda, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Noord-Holland.

Lees meer op Automotive Management.