Carglass stuurt schades naar ASN

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Carglass doet zelf spotrepair maar wil geen 'nee' verkopen bij grotere schades.

In een pilot van een halfjaar zullen vijf vestigingen van Carglass consumenten met schade doorsturen naar ASN. Het gaat om schades die niet vallen binnen de reparatieservice die Carglass vorig jaar lanceerde voor spotrepair. Bijvoorbeeld omdat de schade te omvangrijk is of een andere reparatietechniek vereist. De pilot start in regio’s Breda, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Noord-Holland.

Lees meer op Automotive Management.

Carglass stuurt schades naar ASN | Fleet&Mobility

Carglass stuurt schades naar ASN

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Carglass doet zelf spotrepair maar wil geen 'nee' verkopen bij grotere schades.

In een pilot van een halfjaar zullen vijf vestigingen van Carglass consumenten met schade doorsturen naar ASN. Het gaat om schades die niet vallen binnen de reparatieservice die Carglass vorig jaar lanceerde voor spotrepair. Bijvoorbeeld omdat de schade te omvangrijk is of een andere reparatietechniek vereist. De pilot start in regio’s Breda, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Noord-Holland.

Lees meer op Automotive Management.