Leasing en verhuur

Laatste update:

Multilease krijgt duurzaam certificaat

Multilease heeft het certificaat ‘Duurzame Leasemaatschappij’ ontvangen en is aangesloten bij de stichting Duurzaam Repareren. 

Zij hebben dit certificaat onder andere gekregen omdat er volgend jaar 4.000 zuinige auto’s aangekocht worden, met een gemiddelde uitstoot van 113 gram CO2/km. Ook doet Multilease mee aan projecten als Slim Werken-Slim Reizen, Het Nieuwe Rijden en Utrecht Elektrisch. 

Andre van den Berg, operationeel manager van Multilease: “Duurzaam Repareren biedt een mooie combinatie van maatregelen die leidt tot minder verontreiniging, goed werkgeverschap en kostenbeheersing. Bovendien sluiten wij ons aan bij een groep koplopers in duurzaamheid in de mobiliteit.”

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Multilease krijgt duurzaam certificaat | Fleet&Mobility

Multilease krijgt duurzaam certificaat

Redactie Redactie
• Laatste update:

Zij hebben dit certificaat onder andere gekregen omdat er volgend jaar 4.000 zuinige auto’s aangekocht worden, met een gemiddelde uitstoot van 113 gram CO2/km. Ook doet Multilease mee aan projecten als Slim Werken-Slim Reizen, Het Nieuwe Rijden en Utrecht Elektrisch. 

Andre van den Berg, operationeel manager van Multilease: “Duurzaam Repareren biedt een mooie combinatie van maatregelen die leidt tot minder verontreiniging, goed werkgeverschap en kostenbeheersing. Bovendien sluiten wij ons aan bij een groep koplopers in duurzaamheid in de mobiliteit.”