Leasing en verhuur

Laatste update:

Zakelijk rijders steeds vaker ontevreden

Zeker 65 procent van de zakelijk rijders rijdt niet in een auto naar keuze. De lage bijtellingscategorieën en eisen van werkgevers zijn hier de oorzaak van. Dat blijkt uit onderzoek van de Vereniging Auto van de Zaak (VAvdZ) onder 2.000 leden.

Volgens VAvdZ-voorzitter Martin Huisman werken de lage bijtellingcategorieën marktverstorend voor de automotivebranche. Daarnaast geeft 28 procent van de ondervraagden aan dat zij in hun keuzes zijn gestuurd door hun werkgever. “De sturing die berijders ervaren is buiten proportie.”

Lees meer op persberichtensite Autobranchesignalen.nl.

 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Zakelijk rijders steeds vaker ontevreden | Fleet&Mobility

Zakelijk rijders steeds vaker ontevreden

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens VAvdZ-voorzitter Martin Huisman werken de lage bijtellingcategorieën marktverstorend voor de automotivebranche. Daarnaast geeft 28 procent van de ondervraagden aan dat zij in hun keuzes zijn gestuurd door hun werkgever. “De sturing die berijders ervaren is buiten proportie.”

Lees meer op persberichtensite Autobranchesignalen.nl.