Leasing en verhuur

Laatste update:

Directlease wint tender elektrisch privélease-concept

Directlease, stichting Natuur & Milieu en Nissan Nederland zijn een privélease-concept gestart met de elektrische Nissan Leaf. Natuur & Milieu had daarvoor een tender uitgeschreven en Directlease heeft hem gewonnen.

Jaap Bleij is manager new concepts bij de leasemaatschappij. Volgens hem moeten er tot en met 7 juli zo’n 125 Leafs op de weg komen via deze samenwerking. Binnen een dag zijn er meer dan 50 aanvragen binnengekomen bij Directlease voor een offerte of een proefrit. “Uit ervaring weten wij dat daar ongetwijfeld klanten tussen zitten die hun keuze al hebben gemaakt en niet meer overgehaald hoeven te worden. Na de eerste actieperiode gaan we de actie evalueren.”

Het basis leasebedrag is 407 euro per maand. De leaseactie maakt onderdeel uit van het Project A15, het project waarin Natuur & Milieu en Milieudefensie samen van de A15 de eerste duurzame snelweg proberen te maken.

Directlease is onderdeel van de Van Mossel Groep, dat al eerder privélease-concepten uitrolde onder de naam Directprivelease.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Directlease wint tender elektrisch privélease-concept | Fleet&Mobility

Directlease wint tender elektrisch privélease-concept

Redactie Redactie
• Laatste update:

Jaap Bleij is manager new concepts bij de leasemaatschappij. Volgens hem moeten er tot en met 7 juli zo’n 125 Leafs op de weg komen via deze samenwerking. Binnen een dag zijn er meer dan 50 aanvragen binnengekomen bij Directlease voor een offerte of een proefrit. “Uit ervaring weten wij dat daar ongetwijfeld klanten tussen zitten die hun keuze al hebben gemaakt en niet meer overgehaald hoeven te worden. Na de eerste actieperiode gaan we de actie evalueren.”

Het basis leasebedrag is 407 euro per maand. De leaseactie maakt onderdeel uit van het Project A15, het project waarin Natuur & Milieu en Milieudefensie samen van de A15 de eerste duurzame snelweg proberen te maken.

Directlease is onderdeel van de Van Mossel Groep, dat al eerder privélease-concepten uitrolde onder de naam Directprivelease.