Leasing en verhuur

Laatste update:

Directiewissel bij Greenwheels

Greenwheels-directeuren Gijs van Lookeren Campagne en Jan Borghuis verlaten 1 januari 2015 het bedrijf. Volkswagen Financial Services (VWFS) heeft het belang in het deelautobedrijf vergoot naar 60 procent, Pon naar 40 procent. Vanaf vandaag nemen Andrew Berkhout en Alexander Hinz de dagelijkse leiding over. Van Lookeren en Borghuis assisteren ze tijdens de overgangsfase die nu in gaat.
Pon-woordvoerder Jacques Geijsen legt uit dat een verdere uitrol in Europa altijd al de bedoeling was toen Pon een belang in het bedrijf nam in 2013. “Het zal een stapsgewijze groei zijn, waar we in 2015 daar waar mogelijk mee starten.”

Andrew Berkhout is de nieuwe sales en marketing directeur en heeft sinds 2008 bij Volkswagen en andere Pon-merken verschillende strategische, marketing en business development-functies vervuld. Alexander Hinz werkt sinds 2010 bij de internationale salesafdeling van VWFS en is daar verantwoordelijkheid voor het autodeelsegment.

De vloot van Greenwheels bestaat in Nederland inmiddels uit 1.700 deelauto’s. In 2013 nam Volkswagen Financial Services met Pon al een belang van 60 procent in het deelautoconcept.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Directiewissel bij Greenwheels | Fleet&Mobility

Directiewissel bij Greenwheels

Redactie Redactie
• Laatste update:

Andrew Berkhout is de nieuwe sales en marketing directeur en heeft sinds 2008 bij Volkswagen en andere Pon-merken verschillende strategische, marketing en business development-functies vervuld. Alexander Hinz werkt sinds 2010 bij de internationale salesafdeling van VWFS en is daar verantwoordelijkheid voor het autodeelsegment.

De vloot van Greenwheels bestaat in Nederland inmiddels uit 1.700 deelauto’s. In 2013 nam Volkswagen Financial Services met Pon al een belang van 60 procent in het deelautoconcept.