Leasing en verhuur

Laatste update:

‘Overname Leaseplan nabij’

De overname van Leaseplan door een groep investeerders komt dichterbij. De onderhandelingen zijn gaande, maar kunnen ook nog vastlopen.

Dat meldt Leaseplan in een update.

Leaseplan maakte deze maand bekend in de verkoop te staan. De eigenaar Global Mobility Holding, een onderneming van Volkswagen en de Duitse bankier Friedrich von Metzler, wil de leasemaatschappij verkopen aan een groep investeerders, waaronder pensioenfonds PGGM, meldt Automotive Management

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
‘Overname Leaseplan nabij’ | Fleet&Mobility

‘Overname Leaseplan nabij’

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Leaseplan in een update.

Leaseplan maakte deze maand bekend in de verkoop te staan. De eigenaar Global Mobility Holding, een onderneming van Volkswagen en de Duitse bankier Friedrich von Metzler, wil de leasemaatschappij verkopen aan een groep investeerders, waaronder pensioenfonds PGGM, meldt Automotive Management