Leasing en verhuur

Laatste update:

Alphabet en Wagenplan winnen verkiezing Beste Leasemaatschappij

Alphabet is verkozen tot Beste Leasemaatschappij 2015/2016 in de categorie grote leasemaatschappijen. Wagenplan wint de verkiezing in de categorie middelgroot en klein.

De winnaars zijn dinsdagavond bekendgemaakt tijdens het Automotive Leasing Event 2015 in de voormalige kruitfabriek Explore in Muiden. Ruim vijfduizend leden van de Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) namen deel aan de verkiezing, waarvoor onderzoek werd uitgevoerd door Tevreden.nl.

In totaal zijn er zeventien leasemaatschappijen beoordeeld. In de categorie ‘groot’ staat Business Lease, de winnaar van vorig jaar, op nummer twee en Athlon op de derde plaats. In de categorie ‘middelgroot/klein’ staan AA Lease en Van Mossel Leasing respectievelijk op de tweede en derde plek.

Het Automotive Leasing Event is mogelijk gemaakt door: Kwik-Fit, Autoveiling.nl, CarwiseICT en Fleetwise.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Alphabet en Wagenplan winnen verkiezing Beste Leasemaatschappij | Fleet&Mobility

Alphabet en Wagenplan winnen verkiezing Beste Leasemaatschappij

Redactie Redactie
• Laatste update:

De winnaars zijn dinsdagavond bekendgemaakt tijdens het Automotive Leasing Event 2015 in de voormalige kruitfabriek Explore in Muiden. Ruim vijfduizend leden van de Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) namen deel aan de verkiezing, waarvoor onderzoek werd uitgevoerd door Tevreden.nl.

In totaal zijn er zeventien leasemaatschappijen beoordeeld. In de categorie ‘groot’ staat Business Lease, de winnaar van vorig jaar, op nummer twee en Athlon op de derde plaats. In de categorie ‘middelgroot/klein’ staan AA Lease en Van Mossel Leasing respectievelijk op de tweede en derde plek.

Het Automotive Leasing Event is mogelijk gemaakt door: Kwik-Fit, Autoveiling.nl, CarwiseICT en Fleetwise.