Leasevloot ALD Nederland groeit met 23 procent

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Foto: ALD

Op dit moment telt de leasemaatschappij in Nederland zo’n 10 duizend private leasecontracten. De verwachting is dat het aandeel private lease dit jaar zal stijgen, mede vanwege een uitbreiding van het aanbod. “Dit jaar gaan we ook bouwen aan ALD Sharing. We geloven dat dit de toekomst heeft”, aldus Jeroen Kruisweg, sinds begin deze maand algemeen directeur van ALD Automotive Nederland.Lees ook: ALD kiest voor b2c-remarketingmodel.

Twee na grootste

Wereldwijd groeide de leasevloot van ALD met 9,8 procent tot een totaal van 1,51 miljoen voertuigen. De bruto omzet van de totale ALD groep kwam vorig jaar uit op 1,3 miljard euro, een stijging van 7 procent ten opzichte van 2016. Het netto resultaat kwam uit op op 567,6 miljoen. ALD doet verder geen mededelingen over de resultaten in Nederland.

ALD Nederland werd in 2016 en 2017 verkozen tot beste leasemaatschappij.

Leasevloot ALD Nederland groeit met 23 procent | Fleet&Mobility

Leasevloot ALD Nederland groeit met 23 procent

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Foto: ALD

Op dit moment telt de leasemaatschappij in Nederland zo’n 10 duizend private leasecontracten. De verwachting is dat het aandeel private lease dit jaar zal stijgen, mede vanwege een uitbreiding van het aanbod. “Dit jaar gaan we ook bouwen aan ALD Sharing. We geloven dat dit de toekomst heeft”, aldus Jeroen Kruisweg, sinds begin deze maand algemeen directeur van ALD Automotive Nederland.Lees ook: ALD kiest voor b2c-remarketingmodel.

Twee na grootste

Wereldwijd groeide de leasevloot van ALD met 9,8 procent tot een totaal van 1,51 miljoen voertuigen. De bruto omzet van de totale ALD groep kwam vorig jaar uit op 1,3 miljard euro, een stijging van 7 procent ten opzichte van 2016. Het netto resultaat kwam uit op op 567,6 miljoen. ALD doet verder geen mededelingen over de resultaten in Nederland.

ALD Nederland werd in 2016 en 2017 verkozen tot beste leasemaatschappij.