Leasing en verhuur

ALD voegt remarketingvestigingen samen

De vestiging in Meerkerk was de eerste remarketinglocatie van ALD in Nederland. (Foto: ALD Automotive)

De twee huidige remarketingvestigingen van ALD Automotie in Nederland worden vervangen door één grote vestiging. Het streven is de nieuwe vestiging -er wordt nog gezocht naar een locatie- begin volgend jaar te openen.

Dat meldt ALD Automotive.

De vestigingen in Meerkerk en Nieuwendijk bieden volgens de leasemaatschappij onvoldoende ruimte om de huidige groei en het toekomstige volume van de te verkopen leaseauto’s op te vangen. Bij ALD kunnen leaserijders hun auto ook zelf kopen aan het einde van het contract.

Lees verder op Automotive Management.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Floor Vink
ALD voegt remarketingvestigingen samen | Fleet&Mobility
Leasing en verhuur

ALD voegt remarketingvestigingen samen

De vestiging in Meerkerk was de eerste remarketinglocatie van ALD in Nederland. (Foto: ALD Automotive)

De twee huidige remarketingvestigingen van ALD Automotie in Nederland worden vervangen door één grote vestiging. Het streven is de nieuwe vestiging -er wordt nog gezocht naar een locatie- begin volgend jaar te openen.

Dat meldt ALD Automotive.

De vestigingen in Meerkerk en Nieuwendijk bieden volgens de leasemaatschappij onvoldoende ruimte om de huidige groei en het toekomstige volume van de te verkopen leaseauto’s op te vangen. Bij ALD kunnen leaserijders hun auto ook zelf kopen aan het einde van het contract.

Lees verder op Automotive Management.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Floor Vink