Privéleasedirecteur Leaseplan stapt over naar ALD

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Foto: ALD

Chaturi maakt onderdeel uit van het management team van de leasemaatschappij. Dat meldt ALD Automotive deze week.

Chaturi wordt verantwoordelijk voor de groei van ALD  via partnerships. De focus ligt op nieuwe en bestaande partnerships voor white label leaseactiviteiten voor de zakelijke en particuliere markt. Chaturi vult een deel van de voormalige functie van Jeroen Kruisweg in: die was commercieel directeur en werd onlangs benoemd tot algemeen directeur.

“Met de nieuwe opzet van twee verkoop directeuren kunnen we zowel het directe als indirecte kanaal laten groeien”, aldus Kruisweg. Chaturi gaat een team aansturen van 25 medewerkers. De vacature voor directeur directe verkoop is nog niet ingevuld.

Chaturi was hiervoor bijna 20 jaar werkzaam bij Leaseplan Nederland en vervulde daar verschillende functies, waaronder directeur private lease. Eerder dit jaar vertrok ook cfo Freddy Dijkman bij Leaseplan.

Privéleasedirecteur Leaseplan stapt over naar ALD | Fleet&Mobility

Privéleasedirecteur Leaseplan stapt over naar ALD

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Foto: ALD

Chaturi maakt onderdeel uit van het management team van de leasemaatschappij. Dat meldt ALD Automotive deze week.

Chaturi wordt verantwoordelijk voor de groei van ALD  via partnerships. De focus ligt op nieuwe en bestaande partnerships voor white label leaseactiviteiten voor de zakelijke en particuliere markt. Chaturi vult een deel van de voormalige functie van Jeroen Kruisweg in: die was commercieel directeur en werd onlangs benoemd tot algemeen directeur.

“Met de nieuwe opzet van twee verkoop directeuren kunnen we zowel het directe als indirecte kanaal laten groeien”, aldus Kruisweg. Chaturi gaat een team aansturen van 25 medewerkers. De vacature voor directeur directe verkoop is nog niet ingevuld.

Chaturi was hiervoor bijna 20 jaar werkzaam bij Leaseplan Nederland en vervulde daar verschillende functies, waaronder directeur private lease. Eerder dit jaar vertrok ook cfo Freddy Dijkman bij Leaseplan.