Vloot ALD groeit wereldwijd 10 procent

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
De remarketing-vestiging van ALD in Meerkerk. (Foto: ALD)

ALD is wereldwijd fors gegroeid, blijkt uit de halfjaarcijfers die inmiddels zijn gepubliceerd. De vloot groeide met 10,1 procent tot 1,59 miljoen voertuigen ten opzichte van een jaar geleden. Inmiddels zijn er 95 duizend private leasecontracten en de leasemaatschappij heeft als doel voor het einde van 2019 150.000 private leasevoertuigen onder contract te hebben.

CEO Mike Masterson over de gepresenteerde halfjaarcijfers: “Wij hebben onze positie in de grootzakelijke markt verstevigd en ons netwerk van partnerships is verder uitgebouwd. En dankzij onze digitale strategie hebben we onze private leaseactiviteiten verder weten uit te breiden.”

In Nederland is de vloot in de eerste helft van 2018 met 14 procent gegroeid ten opzichte van vorig jaar. De groei in ons land is onder andere te danken aan het nieuwe partnership met Mazda Nederland.

Vloot ALD groeit wereldwijd 10 procent | Fleet&Mobility

Vloot ALD groeit wereldwijd 10 procent

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
De remarketing-vestiging van ALD in Meerkerk. (Foto: ALD)

ALD is wereldwijd fors gegroeid, blijkt uit de halfjaarcijfers die inmiddels zijn gepubliceerd. De vloot groeide met 10,1 procent tot 1,59 miljoen voertuigen ten opzichte van een jaar geleden. Inmiddels zijn er 95 duizend private leasecontracten en de leasemaatschappij heeft als doel voor het einde van 2019 150.000 private leasevoertuigen onder contract te hebben.

CEO Mike Masterson over de gepresenteerde halfjaarcijfers: “Wij hebben onze positie in de grootzakelijke markt verstevigd en ons netwerk van partnerships is verder uitgebouwd. En dankzij onze digitale strategie hebben we onze private leaseactiviteiten verder weten uit te breiden.”

In Nederland is de vloot in de eerste helft van 2018 met 14 procent gegroeid ten opzichte van vorig jaar. De groei in ons land is onder andere te danken aan het nieuwe partnership met Mazda Nederland.