Boerma promoveert tot commercieel directeur Mobility Service Nederland

Paul van den Bogaard Paul van den Bogaard
• Laatste update:
Boerma was de afgelopen drie jaar marketingmanager bij MSN. (Foto: Mobility Service Nederland) 

Sinds 1 februari is Hilda Boerma (37) commercieel directeur bij leasemaatschappij Mobility Service Nederland. In deze functie is zij verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van het bedrijf en geeft zij leiding aan de teams Marketing & Sales. In de afgelopen drie jaar was zij werkzaam als digital marketing manager. en onder meer verantwoordelijk voor het opzetten van de online activiteiten, zoals Mobility Service Electric. Boerma volgt Pieter Boutsma op die in oktober vertrok naar Van den Burg Groep (onder andere Frieland Lease).

“Samen met Inge Mier, onze financieel en operationeel directeur, hebben we zo een geweldig vrouwelijk directieteam dat de dagelijkse leiding over ons bedrijf heeft”, zegt dga Paul Harms.

Boerma promoveert tot commercieel directeur Mobility Service Nederland | Fleet&Mobility

Boerma promoveert tot commercieel directeur Mobility Service Nederland

Paul van den Bogaard Paul van den Bogaard
• Laatste update:
Boerma was de afgelopen drie jaar marketingmanager bij MSN. (Foto: Mobility Service Nederland) 

Sinds 1 februari is Hilda Boerma (37) commercieel directeur bij leasemaatschappij Mobility Service Nederland. In deze functie is zij verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van het bedrijf en geeft zij leiding aan de teams Marketing & Sales. In de afgelopen drie jaar was zij werkzaam als digital marketing manager. en onder meer verantwoordelijk voor het opzetten van de online activiteiten, zoals Mobility Service Electric. Boerma volgt Pieter Boutsma op die in oktober vertrok naar Van den Burg Groep (onder andere Frieland Lease).

“Samen met Inge Mier, onze financieel en operationeel directeur, hebben we zo een geweldig vrouwelijk directieteam dat de dagelijkse leiding over ons bedrijf heeft”, zegt dga Paul Harms.