ALD lanceert tankapp

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Tanken met app. (foto: ALD)

ALD Automotive is de app, Ease2pay, aan het testen waarmee leaserijders hun brandstof kunnen afrekenen. In een persbericht laat ALD weten dat de app kan worden gebruikt door zakelijke en particuliere gebruikers. Leaserijders die de app gebruiken, hoeven alleen nog maar uit te stappen om te tanken. Vanachter het stuur kan het pompnummer en de kilometerstand worden geselecteerd en worden betaald. Bij de ontvangst van een nieuwe leaseauto kan de app meteen in gebruik worden genomen.

ALD meldde eerder dit jaar vooral groei te verwachten in private lease. Ook nam het de leaseportefeuille van Stern Lease over.

ALD lanceert tankapp | Fleet&Mobility

ALD lanceert tankapp

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Tanken met app. (foto: ALD)

ALD Automotive is de app, Ease2pay, aan het testen waarmee leaserijders hun brandstof kunnen afrekenen. In een persbericht laat ALD weten dat de app kan worden gebruikt door zakelijke en particuliere gebruikers. Leaserijders die de app gebruiken, hoeven alleen nog maar uit te stappen om te tanken. Vanachter het stuur kan het pompnummer en de kilometerstand worden geselecteerd en worden betaald. Bij de ontvangst van een nieuwe leaseauto kan de app meteen in gebruik worden genomen.

ALD meldde eerder dit jaar vooral groei te verwachten in private lease. Ook nam het de leaseportefeuille van Stern Lease over.