Zijm Lease koopt leaseportefeuille van Autobedrijf Frank Aarts

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Zijm koopt de leasecontracten van Frank Aarts. (Foto: Shutterstock)

De lopende leasecontracten worden hierbij doorgezet binnen Zijm Lease. Voormalig eigenaar Frank Aarts treedt in dienst bij het dealerbedrijf uit Nijmegen. Dit bevestigt Aarts aan Fleet&Mobility. Het is onbekend om hoeveel contracten het gaat.

Vanwege de coronapandemie groeide bij Aarts het besef dat zijn autobedrijf niet de schaalgrootte had om de huidige crisis te overleven. Het stopzetten van het bedrijf kost elf werknemers hun baan. Aarts en een receptionist treden in dienst bij Dealerbedrijf Zijm. “Vanwege de crisis was het helaas niet mogelijk om mijn werknemers mee te nemen. Dat geldt ook voor mijn zoon en broer die nu ook een nieuwe baan moeten zoeken”, aldus Aarts.