Wensink Lease levert leaseauto’s aan VDK Groep

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Frans van der Kolk, ceo/dga VDK Groep (links), en Laurens Stigter, ceo Wensink Automotive, bekrachtigen de samenwerking. (Foto: Wensink Automotive)

In de afgelopen is VDK Groep in omvang verdubbeld, waarbij het eind dit jaar verwacht te groeien naar bijna 40 vestigingen en bedrijven. Het wagenpark bestaat uit ruim 600 auto’s. In de komende tijd wil het bedrijf zijn toewijzingsbeleid en bestelproces voor personen- en bestelwagens stroomlijnen. Hierbij geeft leasemaatschappij Wensink advies en biedt het ondersteuning in het autoselectieproces via een online calculatiemodule. Voor personenauto’s hanteert de groep een vrij merkenbeleid, bij bedrijfswagens is Ford het voorkeursmerk.

Meebewegen 

Roy Schulten, operationeel directeur VDK Groep, zegt dat het bedrijf voor de leaseopdracht meerdere partijen heeft benaderd. “Wensink had al ervaring op dit gebied en liet zien ook scherp te kunnen calculeren. Toch sprak vooral de no-nonsens mentaliteit en het meebewegen erg aan. Zo wilden wij de verzekeringen van de personen- en bedrijfswagens onderbrengen bij onze huisverzekeraar. Wensink heeft constructief meegedacht om dit mogelijk te maken. We spreken dezelfde taal en dat is wel prettig als je vier jaar intensief gaat samenwerken.”

Beide partijen tekenden vorige week de samenwerkingsovereenkomst in het stadion van voetbalclub PEC Zwolle. Laurens Stigter, ceo Wensink Automotive, stelt trots te zijn op de leaseopdracht. “De ambities van de VDK Groep spreken me erg aan. Ik ben ervan overtuigd dat wij als automotive partij de gewenste resultaten gaan halen. Beide bedrijven komen oorspronkelijk uit Noordoost Nederland, maar zijn inmiddels landelijke spelers van formaat. Dat schept ook een band.”Wensink Lease zag zijn vlootomvang in het afgelopen jaar met 41 procent stijgen, zo blijkt uit de nieuwe Automotive Leasemaatschappij Top 60.

Wensink Lease levert leaseauto’s aan VDK Groep | Fleet&Mobility

Wensink Lease levert leaseauto’s aan VDK Groep

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Frans van der Kolk, ceo/dga VDK Groep (links), en Laurens Stigter, ceo Wensink Automotive, bekrachtigen de samenwerking. (Foto: Wensink Automotive)

In de afgelopen is VDK Groep in omvang verdubbeld, waarbij het eind dit jaar verwacht te groeien naar bijna 40 vestigingen en bedrijven. Het wagenpark bestaat uit ruim 600 auto’s. In de komende tijd wil het bedrijf zijn toewijzingsbeleid en bestelproces voor personen- en bestelwagens stroomlijnen. Hierbij geeft leasemaatschappij Wensink advies en biedt het ondersteuning in het autoselectieproces via een online calculatiemodule. Voor personenauto’s hanteert de groep een vrij merkenbeleid, bij bedrijfswagens is Ford het voorkeursmerk.

Meebewegen 

Roy Schulten, operationeel directeur VDK Groep, zegt dat het bedrijf voor de leaseopdracht meerdere partijen heeft benaderd. “Wensink had al ervaring op dit gebied en liet zien ook scherp te kunnen calculeren. Toch sprak vooral de no-nonsens mentaliteit en het meebewegen erg aan. Zo wilden wij de verzekeringen van de personen- en bedrijfswagens onderbrengen bij onze huisverzekeraar. Wensink heeft constructief meegedacht om dit mogelijk te maken. We spreken dezelfde taal en dat is wel prettig als je vier jaar intensief gaat samenwerken.”

Beide partijen tekenden vorige week de samenwerkingsovereenkomst in het stadion van voetbalclub PEC Zwolle. Laurens Stigter, ceo Wensink Automotive, stelt trots te zijn op de leaseopdracht. “De ambities van de VDK Groep spreken me erg aan. Ik ben ervan overtuigd dat wij als automotive partij de gewenste resultaten gaan halen. Beide bedrijven komen oorspronkelijk uit Noordoost Nederland, maar zijn inmiddels landelijke spelers van formaat. Dat schept ook een band.”Wensink Lease zag zijn vlootomvang in het afgelopen jaar met 41 procent stijgen, zo blijkt uit de nieuwe Automotive Leasemaatschappij Top 60.