Overig

Laatste update:

Mercedes-Benz wisselt van aanbieder ritregistratiesysteem

Mercedes-Benz Nederland stapt over op het ritregistratiesysteem van Nazza en gaat in ‘de cloud’ werken. Alle demoauto’s en het wagenpark van het personeel van de autofabrikant worden uitgerust met het Nazza-ritregistratiesysteem.

De dienst slaat data uit het motorregistratiesysteem samen met kilometergegevens op in ‘de cloud’ via gprs en het gsm-netwerk. De gegevens zijn altijd bereikbaar, als er maar internetverbinding is. Op die manier kunnen zij allerlei variabelen inzien voor eigen gebruik of voor fiscale aangifte. Bijvoorbeeld privé en zakelijk afgelegde afstanden en de locatie waar het voertuig zich bevindt.

Volgens Mercedes-Benz Nederland is bij Nazza meer relevante informatie beschikbaar en is het gebruiksvriendelijker dan het huidige ritregistratatiesysteem. Mercedes zegt niet wie de vorige leverancier was.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Mercedes-Benz wisselt van aanbieder ritregistratiesysteem | Fleet&Mobility

Mercedes-Benz wisselt van aanbieder ritregistratiesysteem

Redactie Redactie
• Laatste update:

De dienst slaat data uit het motorregistratiesysteem samen met kilometergegevens op in ‘de cloud’ via gprs en het gsm-netwerk. De gegevens zijn altijd bereikbaar, als er maar internetverbinding is. Op die manier kunnen zij allerlei variabelen inzien voor eigen gebruik of voor fiscale aangifte. Bijvoorbeeld privé en zakelijk afgelegde afstanden en de locatie waar het voertuig zich bevindt.

Volgens Mercedes-Benz Nederland is bij Nazza meer relevante informatie beschikbaar en is het gebruiksvriendelijker dan het huidige ritregistratatiesysteem. Mercedes zegt niet wie de vorige leverancier was.