Overig

Hornbach biedt Mercedes-deals aan

Bouwmarktketen Hornbach heeft een samenwerking gesloten met Mercedes-Benz Nederland. Zakelijke klanten die een Hornbach Proficard hebben, kunnen ieder kwartaal gebruik maken van een exclusieve aanbieding van Mercedes-Benz.

Dit kwartaal bestaat de aanbieding uit een jaar extra garantie op een Mercedes-Benz Used 1 Citan. Used 1 is het occasionlabel van Mercedes. Deze garantie komt bovenop de fabrieksgarantie en de standaard Used 1 garantie van minstens een jaar.

Ongeveer 4.500 ondernemers in het klein zakelijk segment hebben een Hornbach Proficard en hebben daarmee een vast aanspreekpunt op de vestiging, kunnen op rekening kopen en gebruik maken van partnerdeals. Hornbach heeft negen vestigingen in Nederland.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Hornbach biedt Mercedes-deals aan | Fleet&Mobility

Hornbach biedt Mercedes-deals aan

Redactie Redactie

Dit kwartaal bestaat de aanbieding uit een jaar extra garantie op een Mercedes-Benz Used 1 Citan. Used 1 is het occasionlabel van Mercedes. Deze garantie komt bovenop de fabrieksgarantie en de standaard Used 1 garantie van minstens een jaar.

Ongeveer 4.500 ondernemers in het klein zakelijk segment hebben een Hornbach Proficard en hebben daarmee een vast aanspreekpunt op de vestiging, kunnen op rekening kopen en gebruik maken van partnerdeals. Hornbach heeft negen vestigingen in Nederland.