Overig

Laatste update:

Alliander wint oplaadtender Berlijn

Alliander, The New Motion en Allego (een dochter van Alliander) gaat samen met een Duits installatiebedrijf het bestaande laadnetwerk in Berlijn uitbreiden met 220 laadpunten. Ze plaatsen zowel reguliere als snellaadstations in de Duitse stad. 
De laadpunten zullen medio 2016 geïnstalleerd zijn. De opdracht wordt daarna mogelijk uitgebreid naar 700 laadstations. Volgens Duitse media won Alliander de Europese aanbesteding op zowel prijs als inhoud. Berlijn heeft tot 2020 maximaal 6,5 miljoen euro subsidie te besteden voor het project. In totaal komen er naar verwachting zo`n 1.800 ev`s te rijden in de stad.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Alliander wint oplaadtender Berlijn | Fleet&Mobility

Alliander wint oplaadtender Berlijn

Redactie Redactie
• Laatste update: