Overig

Laatste update:

Vijfduizend oplaadpunten aan huis erbij

Installatiebedrijven Comfort Partners en BAM en aanbieder van laadoplossingen, The New Motion, gaan dit jaar samen vijfduizend oplaadpunten voor e-auto’s plaatsen. Het gaat om laadpunten aan huis in Nederland.

De partijen bundelen op deze manier naar eigen zeggen hun kennis over installatietechniek in de woningbouw en utiliteit met de kennis over laadoplossingen voor elektrische auto’s.

Volgens de drie samenwerkende partijen is het aantal oplaadpunten in verhouding met het aantal elektrische auto’s nog te laag in ons land. Bovendien is in Nederland het aantal woningen met een eigen parkeerplaats aan huis laag, meldt The New Motion.

Horeca krijgt korting
The New Motion is daarnaast ook een samenwerking met branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland (KHN) aangegaan. Deze samenwerking houdt in dat KHN-leden 15 procent korting krijgen op de aanschaf van laadpunt bij hun horecalocatie.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Vijfduizend oplaadpunten aan huis erbij | Fleet&Mobility

Vijfduizend oplaadpunten aan huis erbij

Redactie Redactie
• Laatste update:

De partijen bundelen op deze manier naar eigen zeggen hun kennis over installatietechniek in de woningbouw en utiliteit met de kennis over laadoplossingen voor elektrische auto’s.

Volgens de drie samenwerkende partijen is het aantal oplaadpunten in verhouding met het aantal elektrische auto’s nog te laag in ons land. Bovendien is in Nederland het aantal woningen met een eigen parkeerplaats aan huis laag, meldt The New Motion.

Horeca krijgt korting
The New Motion is daarnaast ook een samenwerking met branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland (KHN) aangegaan. Deze samenwerking houdt in dat KHN-leden 15 procent korting krijgen op de aanschaf van laadpunt bij hun horecalocatie.