Overig

Laatste update:

Broekhuis wint Automotive Company Award

Broekhuis Groep is afgelopen vrijdag benoemd tot Innovam-RDC Automotive Company of the Year. Sander Jansen, salesdirector bij importeur Opel Nederland, is deze avond gekroond tot Innovam-RDC Automotive Talent of the Year.

De prijzen werden uitgereikt tijdens het tweejaarlijkse gala van vakblad Automotive, dat dit jaar plaatsvond in Bilderberg hotel ’t Speulderbos in Garderen.

De autoholding Broekhuis Groep stond in de finale met ABS All Brake Systems en Terberg Leasing. Jansen stond in de finale met Jasper Verweij, directeur DAT Nederland, en Arnout Veld, directeur facilitair, controller en directielid divisie SMS en SFS bij Stern.

Automotive heeft de twee awards nieuw in het leven geroepen. Voorheen werd tijdens het gala de Automotive Manager van het Jaar uitgeroepen. In 2012 ging deze award naar Norbert van den Eijnden van leasemaatschappij Alphabet

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Broekhuis wint Automotive Company Award | Fleet&Mobility

Broekhuis wint Automotive Company Award

Redactie Redactie
• Laatste update:

De prijzen werden uitgereikt tijdens het tweejaarlijkse gala van vakblad Automotive, dat dit jaar plaatsvond in Bilderberg hotel ’t Speulderbos in Garderen.

De autoholding Broekhuis Groep stond in de finale met ABS All Brake Systems en Terberg Leasing. Jansen stond in de finale met Jasper Verweij, directeur DAT Nederland, en Arnout Veld, directeur facilitair, controller en directielid divisie SMS en SFS bij Stern.

Automotive heeft de twee awards nieuw in het leven geroepen. Voorheen werd tijdens het gala de Automotive Manager van het Jaar uitgeroepen. In 2012 ging deze award naar Norbert van den Eijnden van leasemaatschappij Alphabet