Claudio Vezzosi nieuwe directeur RCI Bank

Jesse Busser Jesse Busser
• Laatste update:
Claudio Vezzosi (54) komt van RCI Marokko. (Foto: Renault)

Claudio Vezzosi is sinds 1 februari de nieuwe algemeen directeur van RCI Bank and Services. Deze bank is in de Benelux de captive van de Renault-Nissan-Mitsubishi alliantie. Hij werkt al 25 jaar voor de alliantie bij diverse functies in Frankrijk en Italië. Tot februari 2020 was Vezzosi werkzaam als algemeen directeur bij RCI Finance in Marokko.

Vezzosi volgt Gaëlle Humbert op, die om persoonlijke redenen is vertrokken bij het bedrijf. Ook salesdirecteur Mario Krabbendam vertrok dit jaar bij RCI.

Claudio Vezzosi nieuwe directeur RCI Bank | Fleet&Mobility

Claudio Vezzosi nieuwe directeur RCI Bank

Jesse Busser Jesse Busser
• Laatste update:
Claudio Vezzosi (54) komt van RCI Marokko. (Foto: Renault)

Claudio Vezzosi is sinds 1 februari de nieuwe algemeen directeur van RCI Bank and Services. Deze bank is in de Benelux de captive van de Renault-Nissan-Mitsubishi alliantie. Hij werkt al 25 jaar voor de alliantie bij diverse functies in Frankrijk en Italië. Tot februari 2020 was Vezzosi werkzaam als algemeen directeur bij RCI Finance in Marokko.

Vezzosi volgt Gaëlle Humbert op, die om persoonlijke redenen is vertrokken bij het bedrijf. Ook salesdirecteur Mario Krabbendam vertrok dit jaar bij RCI.