Overig

Laatste update:

Arval biedt auto-abo voor MG

(Foto: Shutterstock)

Arval gaat auto-abonnementen voor MG aanbieden, voorlopig alleen in Duitsland maar daarna ook in andere landen. Het ‘MG Auto Abo powered by Arval’ is in eerste instantie gericht op particuliere klanten die daarmee kunnen profiteren van flexibelere contractvoorwaarden maar ook van de voordelen van Full Service Leasing, laat Arval weten in een persbericht.

Arval en MG bieden het abonnementsmodel eerst aan voor de MG Electric luxe uitvoering met bouwjaar 2023. Later dit jaar worden andere modellen van het Chinese merk toegevoegd. Er komen dan ook opties voor zakelijke rijders. De contracten kunnen worden afgesloten via de website van MG Motor Duitsland. Na afloop van de termijn kan de gebruiker het contract beëindigen of tegen de bestaande voorwaarden verlengen.

‘’We zijn blij dat we onze succesvolle samenwerking met MG Motor, een erg belangrijke partner voor Arval, verder kunnen uitbreiden. Energietransitie zit in ons DNA en we hebben een rol te spelen in de verspreiding van elektrische voertuigen. Met dit soort aanbod heffen we, dankzij de voorspelbare en flexibele oplossing, sommige van de barrières voor de acceptatie van elektrische auto’s op en maken we het simpel om naar een EV over te stappen,’’ zegt Alain van Groenendael, bestuursvoorzitter en CEO van Arval.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Arval biedt auto-abo voor MG | Fleet&Mobility

Arval biedt auto-abo voor MG

Redactie Redactie
• Laatste update:
(Foto: Shutterstock)

Arval en MG bieden het abonnementsmodel eerst aan voor de MG Electric luxe uitvoering met bouwjaar 2023. Later dit jaar worden andere modellen van het Chinese merk toegevoegd. Er komen dan ook opties voor zakelijke rijders. De contracten kunnen worden afgesloten via de website van MG Motor Duitsland. Na afloop van de termijn kan de gebruiker het contract beëindigen of tegen de bestaande voorwaarden verlengen.

‘’We zijn blij dat we onze succesvolle samenwerking met MG Motor, een erg belangrijke partner voor Arval, verder kunnen uitbreiden. Energietransitie zit in ons DNA en we hebben een rol te spelen in de verspreiding van elektrische voertuigen. Met dit soort aanbod heffen we, dankzij de voorspelbare en flexibele oplossing, sommige van de barrières voor de acceptatie van elektrische auto’s op en maken we het simpel om naar een EV over te stappen,’’ zegt Alain van Groenendael, bestuursvoorzitter en CEO van Arval.