Overig

Laatste update:

Karina Tiekstra van MyWheels opgestapt

(Foto: MyWheels)

Karina Tiekstra ceo van MyWheels vindt dat na 7 jaar het moment is gekomen om het stokje over te dragen. Henri de Jong neemt de rol als interim ceo over. In de komende periode wordt actief gezocht naar een geschikte opvolger, aldus een persbericht van het bedrijf.

‘Sinds 2016 heeft Karina Tiekstra een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei en impact van MyWheels; van een kleine speler in de markt naar marktleider in Nederland, met een vertienvoudiging in klanten en een prachtige omzetgroei. Van een kleine groep van zo’n 80 betrokken beheerders, naar een enthousiaste community van meer dan 800 sleutelfiguren die meehelpen aan een succesvol MyWheels’, vertelt het bedrijf in het bericht.

Tiekstra zegt zelf over haar vertrek: ‘’Ik ben trots op het team van MyWheels; samen hebben we er keihard aan gewerkt om autodelen groot te maken en daarmee de leefbaarheid van steden te verbeteren: meer ruimte voor groen en minder CO2 uitstoot.’’

Henri de Jong, ceo en oprichter van The Sharing Group, vult per heden de rol van interim ceo bij MyWheels in: ‘’Ik wil Karina enorm bedanken voor de grote bijdrage aan de ontwikkeling van MyWheels in de afgelopen 7 jaar. We gaan nu de volgende fase in met de onderneming waarin we in de komende periode actief op zoek gaan naar een geschikte opvolger’’.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Karina Tiekstra van MyWheels opgestapt | Fleet&Mobility

Karina Tiekstra van MyWheels opgestapt

Redactie Redactie
• Laatste update:
(Foto: MyWheels)

‘Sinds 2016 heeft Karina Tiekstra een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei en impact van MyWheels; van een kleine speler in de markt naar marktleider in Nederland, met een vertienvoudiging in klanten en een prachtige omzetgroei. Van een kleine groep van zo’n 80 betrokken beheerders, naar een enthousiaste community van meer dan 800 sleutelfiguren die meehelpen aan een succesvol MyWheels’, vertelt het bedrijf in het bericht.

Tiekstra zegt zelf over haar vertrek: ‘’Ik ben trots op het team van MyWheels; samen hebben we er keihard aan gewerkt om autodelen groot te maken en daarmee de leefbaarheid van steden te verbeteren: meer ruimte voor groen en minder CO2 uitstoot.’’

Henri de Jong, ceo en oprichter van The Sharing Group, vult per heden de rol van interim ceo bij MyWheels in: ‘’Ik wil Karina enorm bedanken voor de grote bijdrage aan de ontwikkeling van MyWheels in de afgelopen 7 jaar. We gaan nu de volgende fase in met de onderneming waarin we in de komende periode actief op zoek gaan naar een geschikte opvolger’’.