Personenauto's

Laatste update:

Onderhoud en reparatie

Om uw wagenpark rijdend en inzetbaar te houden is onderhoud en soms ook reparatie nodig. Reguliere onderhoudsbeurten, reparaties, (winter)banden, glasreparaties, schadeherstel, vervangend vervoer en autohuur zijn de belangrijkste servicecomponenten binnen wagenparkbeheer. U kunt deze services door verschillende partijen laten uitvoeren. Binnen het veld van de zogenoemde aftersales (grofweg alles wat plaatsvindt na de aanschaf van de auto) zijn diverse aanbieders actief die elkaar beconcurreren op prijs, kwaliteit en service. Onderstaand vindt u informatie waar u terecht kunt voor onderhoud en reparatie van uw auto`s.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Onderhoud en reparatie | Fleet&Mobility

Onderhoud en reparatie

Redactie Redactie
• Laatste update: