Personenauto's

Laatste update:

Fleetevent zoomt in op gedrag en kosten

Tijdens het Fleetmanagement Event wordt veel aandacht besteed aan kostenbeheersing, mobiliteitsmanagement, beleid versus gedrag en elektrisch vervoer. Dit zijn de onderwerpen van de zogenoemde tracksessies die organisator Heliview vandaag bekend heeft gemaakt. Deze sessies staan onder leiding van dagvoorzitters Jelle Heidstra en Luberto van Buiten van Fleetmotive.

Het centrale thema is op 27 mei `Mobiliteitsbeleid en het gedrag van de medewerkers`. Het event in het NBC in Nieuwegein staat daarom helemaal in het teken van de laatste ontwikkelingen in mobiliteitsbeleid. Steeds vaker komt mobiliteitsbeleid in een onderneming op het bordje van de hr-manager terecht, vandaar dat er gelijktijdig het hr congres Slim Werken Slim Reizen plaatsvindt.

Het programma kent inmiddels vier subthema’s. Tijdens de sessie over kostenbesparing wordt door Deloitte ingezoomd op hoe je besparingen realiseert met een optimaal fiscaal (bedrijfs)proces. KPN neemt tijdens de sessie over mobiliteitsmanagement de bezoekers mee naar de toekomst en geeft antwoord op de vraag: hoe ziet de werkdag van de fleetmanager er in 2020 uit? Bij het programmadeel over gedrag versus beleid staat de TCO centraal en hoe je die kunt beïnvloeden als mobiliteitsmanager. Fleet Support benadrukt daarbij ook de rol van de berijder. Opladen en parkeerproblematiek spelen de hoofdrol in de vierde sessie over elektrisch vervoer. De lezing ‘Elektrisch vervoer: Hoeveel spanning levert het u op?’ van Mobility Results moet meer duidelijkheid scheppen voor de fleetmanager.

Abonnees hebben bij Fleetmotive 1 een relatiekaart ontvangen om zich in te schrijven voor het Fleetmanagement Event.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Fleetevent zoomt in op gedrag en kosten | Fleet&Mobility

Fleetevent zoomt in op gedrag en kosten

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het centrale thema is op 27 mei `Mobiliteitsbeleid en het gedrag van de medewerkers`. Het event in het NBC in Nieuwegein staat daarom helemaal in het teken van de laatste ontwikkelingen in mobiliteitsbeleid. Steeds vaker komt mobiliteitsbeleid in een onderneming op het bordje van de hr-manager terecht, vandaar dat er gelijktijdig het hr congres Slim Werken Slim Reizen plaatsvindt.

Het programma kent inmiddels vier subthema’s. Tijdens de sessie over kostenbesparing wordt door Deloitte ingezoomd op hoe je besparingen realiseert met een optimaal fiscaal (bedrijfs)proces. KPN neemt tijdens de sessie over mobiliteitsmanagement de bezoekers mee naar de toekomst en geeft antwoord op de vraag: hoe ziet de werkdag van de fleetmanager er in 2020 uit? Bij het programmadeel over gedrag versus beleid staat de TCO centraal en hoe je die kunt beïnvloeden als mobiliteitsmanager. Fleet Support benadrukt daarbij ook de rol van de berijder. Opladen en parkeerproblematiek spelen de hoofdrol in de vierde sessie over elektrisch vervoer. De lezing ‘Elektrisch vervoer: Hoeveel spanning levert het u op?’ van Mobility Results moet meer duidelijkheid scheppen voor de fleetmanager.

Abonnees hebben bij Fleetmotive 1 een relatiekaart ontvangen om zich in te schrijven voor het Fleetmanagement Event.