Personenauto's

Laatste update:

André de Boer Mobiliteitsmanager van het Jaar

André de Boer is zojuist uitgeroepen tot Mobiliteitsmanager van het Jaar 2014. De Boer is senior adviseur mobiliteit bij Rijkswaterstaat. Andere finalisten waren Jack Knol van Capgemini en Martina van der Wilt van Van Dorp Installatiebedrijven. Knol was vorig jaar ook genomineerd voor de prijs maar greep toen ook mis.

De prijs is uitgereikt op het Fleetmanagement event dat vandaag plaatsvindt in Nieuwegein. De Boer ontving de prijs uit handen van dagvoorzitter Humberto Tan, die persoonlijk mevrouw De Boer belde om het goede nieuws te vertellen.

De jury zei onder de indruk te zijn van het oplossingsgericht denken van De Boer. “André de Boer vervolgt de richting die zijn voorganger heeft ingezet om tot bundeling te komen van een belangrijk deel van het wagenpark van de Rijksoverheid. Zijn visie, zijn wil en zijn enthousiasme moet de komende jaren de benodigde cultuurverandering ondersteunen. Hij bepaalt mede hoe er in de toekomst met mobiliteit binnen de overheid moet worden omgegaan.”

De vakjury bestaat uit Henk Winckens (Enexis), Jan van Elderen (Heijmans), Henk Gerritse (BAM), Nanda Cousijn (Diemermere), Jos Donders (Politie), John de Gier (Siemens) en Martin Lans (VNF). Donders en Van Elderen hadden dit jaar voor het laatst zitting in de jury: zij gaan met pensioen.

Vorig jaar ging de titel naar Patrick Langevoort van Alliander

Bekijk hier een video van André de Boer over zijn mobiliteitsbeleid

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
André de Boer Mobiliteitsmanager van het Jaar | Fleet&Mobility

André de Boer Mobiliteitsmanager van het Jaar

Redactie Redactie
• Laatste update:

De prijs is uitgereikt op het Fleetmanagement event dat vandaag plaatsvindt in Nieuwegein. De Boer ontving de prijs uit handen van dagvoorzitter Humberto Tan, die persoonlijk mevrouw De Boer belde om het goede nieuws te vertellen.

De jury zei onder de indruk te zijn van het oplossingsgericht denken van De Boer. “André de Boer vervolgt de richting die zijn voorganger heeft ingezet om tot bundeling te komen van een belangrijk deel van het wagenpark van de Rijksoverheid. Zijn visie, zijn wil en zijn enthousiasme moet de komende jaren de benodigde cultuurverandering ondersteunen. Hij bepaalt mede hoe er in de toekomst met mobiliteit binnen de overheid moet worden omgegaan.”

De vakjury bestaat uit Henk Winckens (Enexis), Jan van Elderen (Heijmans), Henk Gerritse (BAM), Nanda Cousijn (Diemermere), Jos Donders (Politie), John de Gier (Siemens) en Martin Lans (VNF). Donders en Van Elderen hadden dit jaar voor het laatst zitting in de jury: zij gaan met pensioen.

Vorig jaar ging de titel naar Patrick Langevoort van Alliander

Bekijk hier een video van André de Boer over zijn mobiliteitsbeleid