Personenauto's

Laatste update:

BMW-dealer start leaselabel

Dealerholding Dusseldorp Automotive is deze week van start gegaan met het eigen leaselabel Dusseldorp Carlease. De BMW- en Mini-dealer wil een universele leaseportefeuille opbouwen. Dat meldt het bedrijf aan vakblad Automotive Management.

“Er is voor ons een aantal redenen om een leasetak te beginnen. Zo kunnen we onze bestaande relaties nog beter van dienst zijn door een multibrand aanbod, waaronder ook bedrijfswagens, in combinatie met meer flexibele diensten”, zegt Michel Peet. “Wij hebben overigens geen landelijke ambities. Het ondersteunen van het mkb in de regio Apeldoorn is onze belangrijkste doelstelling.”

In het label worden onder meer full operational lease, short lease en private lease aangeboden. Leasemaatschappij Alphabet faciliteert de activiteiten. 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie