Personenauto's

Laatste update:

Volvo wordt brievenbus

Fabrikant Volvo komt met een nieuwe dienst: Volvo In-car Delivery. Berijders kunnen daarmee online bestelde aankopen laten afleveren in hun Volvo. De toegang wordt verkregen met een digitale sleutel.

Naar eigen zeggen heeft Volvo hiermee de eerste commercieel beschikbare afleveringsservice in de auto. De dienst wordt eerst in thuisland Zweden uitgerold. Volvo is daar een samenwerking gestart met bezorgdienst Postnord, baby-artikelenwinkel Lekmer.com en online supermarkt Mat.se.

In en nabij Götenburg wordt de dienst als eerste ingevoerd, later wordt er uitgebreid naar andere regio’s in Zweden en andere landen.

Middels een digitale sleutel kan de postbezorger de auto openen, de goederen in de kofferbak zetten en de auto weer afsluiten. De klant krijgt vervolgens bericht dat de bestelling is geleverd en daarmee komt de digitale sleutel te vervallen.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Volvo wordt brievenbus | Fleet&Mobility

Volvo wordt brievenbus

Redactie Redactie
• Laatste update:

Naar eigen zeggen heeft Volvo hiermee de eerste commercieel beschikbare afleveringsservice in de auto. De dienst wordt eerst in thuisland Zweden uitgerold. Volvo is daar een samenwerking gestart met bezorgdienst Postnord, baby-artikelenwinkel Lekmer.com en online supermarkt Mat.se.

In en nabij Götenburg wordt de dienst als eerste ingevoerd, later wordt er uitgebreid naar andere regio’s in Zweden en andere landen.

Middels een digitale sleutel kan de postbezorger de auto openen, de goederen in de kofferbak zetten en de auto weer afsluiten. De klant krijgt vervolgens bericht dat de bestelling is geleverd en daarmee komt de digitale sleutel te vervallen.