Vijftig Jaguars voor Uber

Redactie Redactie
• Laatste update:

Chauffeurs, die over taxipapieren en -vergunningen beschikken, kunnen zich bij Uber aanmelden om Uber-chauffeur te worden. Ze kunnen met hun eigen auto de taxi-dienst aanbieden, of via Uber een auto leasen. Over de Jaguar XE betalen ze dan vanaf 21 procent bijtelling.

Volgens Marco Knitel van Uber geeft de inzet van Jaguars de dienst extra aanzien. “De XE is een frisse verschijning in de steden waar Uber actief is, alleen daarom past hij al bij ons. Daarnaast zullen de gebruikers blij worden van de ruimte en het comfort.” Uber is in Nederland beschikbaar in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

Het is opmerkelijk dat de Jaguars worden aangeboden voor UberX, de budgetdienst van Uber

 

Vijftig Jaguars voor Uber | Fleet&Mobility

Vijftig Jaguars voor Uber

Redactie Redactie
• Laatste update:

Chauffeurs, die over taxipapieren en -vergunningen beschikken, kunnen zich bij Uber aanmelden om Uber-chauffeur te worden. Ze kunnen met hun eigen auto de taxi-dienst aanbieden, of via Uber een auto leasen. Over de Jaguar XE betalen ze dan vanaf 21 procent bijtelling.

Volgens Marco Knitel van Uber geeft de inzet van Jaguars de dienst extra aanzien. “De XE is een frisse verschijning in de steden waar Uber actief is, alleen daarom past hij al bij ons. Daarnaast zullen de gebruikers blij worden van de ruimte en het comfort.” Uber is in Nederland beschikbaar in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

Het is opmerkelijk dat de Jaguars worden aangeboden voor UberX, de budgetdienst van Uber