CBS: Jaarmonitor Wegvoertuigen 2014

In de jaarmonitor Wegvoertuigen staat hoeveel kilometers er is gereden door de verschillende soorten Nederlandse voertuigen in 2014. Ook is er aandacht voor andere zaken zoals de milieu-aspecten van het wegvervoer en de vervoermiddelen die gebruikt worden voor vakanties. In 2014 werd er met personenauto’s ongeveer net zoveel kilometers gereden dan in 2013, maar zakelijk werden er wel meer kilometers gemaakt. 

 

CBS: Jaarmonitor Wegvoertuigen 2014 | Fleet&Mobility

CBS: Jaarmonitor Wegvoertuigen 2014

In de jaarmonitor Wegvoertuigen staat hoeveel kilometers er is gereden door de verschillende soorten Nederlandse voertuigen in 2014. Ook is er aandacht voor andere zaken zoals de milieu-aspecten van het wegvervoer en de vervoermiddelen die gebruikt worden voor vakanties. In 2014 werd er met personenauto’s ongeveer net zoveel kilometers gereden dan in 2013, maar zakelijk werden er wel meer kilometers gemaakt.