De kracht van betrokkenheid

TraXall International is een onafhankelijke fleetmanagementorganisatie die op uiterst effectieve wijze wagenparken beheert  in Europa en Latijns-Amerika. Met ongeveer 230 professionele, klantgerichte medewerkers worden ruim 168.000 voertuigen beheerd in meer dan 20 landen. Dat zouden wel meer mensen mogen weten!

“De naam TraXall is nog niet bij iedereen top of mind als het gaat om wagenparkbeheer,” zegt Hans Roeffen, managing partner van TraXall Nederland en medeoprichter van TraXall International. “TraXall International is in 2017 opgericht door 6 toonaangevende fleetmanagementorganisaties uit Engeland, Nederland, België, Frankrijk, Spanje en Italië. Voor die tijd werkten wij al enkele jaren samen onder de naam Eurofleeting, maar bleven we in ieder land onder onze eigen naam werken.

Zo werd in Nederland tot begin 2018 het wagenparkbeheer uitgevoerd onder de naam AURiX Wagenparkbeheer.” Ike Gerritsen, salesmanager bij TraXall Nederland, vult aan: “Met de naamswijziging naar TraXall die we in 2018 en 2019 in alle landen hebben doorgevoerd, stralen we meer eenheid uit. Nu weten onze klanten en prospects dat wij het fleetmanagement voor ze kunnen uitvoeren  in meerdere landen”. Met de slogan Local Management, Global View straalt TraXall de kracht uit van diepgaande kennis van de lokale markt in combinatie de mogelijkheid tot internationale rapportagemogelijkheden.

IT-gedreven

Naast de sterke internationale focus ligt de kracht van TraXall op nog twee andere vlakken. Ten eerste is TraXall sterk IT-gedreven. In eigen beheer worden wagenparkbeheersystemen ontwikkeld die exact aansluiten bij het efficiënt uitvoeren van alle processen. Ten tweede is TraXall een groot voorstander van een multi-vendor inkoopstrategie, vanwege de gegarandeerde continue kostenbesparingen voor haar klanten. Om het proces van factuurcontrole en kostenallocaties efficiënt uit te kunnen voeren, leest het wagenparkbeheersysteem de facturen van meerdere leasemaatschappijen digitaal in en verwerkt de gegevens tot één accountingfile. Dit kan bij klanten worden ingelezen in het boekhoudprogramma, waardoor veel tijd wordt bespaard. TraXall beschikt ook over een eigen, onafhankelijke carconfigurator, waar berijders en/of wagenparkbeheerders hun auto samen kunnen stellen.

De tarieven zijn aangeleverd door meerdere leasemaatschappijen, waardoor iedereen altijd kan rekenen op de scherpste prijs. Voor berijders hebben is er een portal/app waarmee berijders realtime toegang hebben tot alle relevante auto- en contractgegevens. Ook vindt de berijder wie hij of zij kan bellen voor het maken van een afspraak om winterbanden te laten vervangen of advies in te winnen over het afhandelen van een schadegeval.

Betrokkenheid

“Onze voornaamste kracht ligt echter in de betrokkenheid en deskundigheid van onze medewerkers”, zegt Gerritsen. “Iedere dag staan zij vol enthousiasme klaar om onze klanten en berijders te helpen bij de meest uiteenlopende vragen en wensen. Zij helpen berijders tijdens het keuzetraject van de nieuwe leaseauto, maken de rapportages voor de afdeling HR en Finance en adviseren ten aanzien van diverse directe en indirecte kostenbesparingen. Onze collega’s maken het mogelijk dat onze klanten ons hoog waarderen, waardoor TraXall kan blijven groeien. Onze naam mag dan nog niet bij iedereen bekend zijn, maar dit zal snel veranderen.” Hans Roeffen vult aan: “Het persoonlijke contact dat wij onderhouden met onze klanten en berijders zorgt ervoor dat onze klanten van het eerste uur nog steeds zeer tevreden zijn.”

De kracht van betrokkenheid | Fleet&Mobility

De kracht van betrokkenheid

TraXall International is een onafhankelijke fleetmanagementorganisatie die op uiterst effectieve wijze wagenparken beheert  in Europa en Latijns-Amerika. Met ongeveer 230 professionele, klantgerichte medewerkers worden ruim 168.000 voertuigen beheerd in meer dan 20 landen. Dat zouden wel meer mensen mogen weten!

“De naam TraXall is nog niet bij iedereen top of mind als het gaat om wagenparkbeheer,” zegt Hans Roeffen, managing partner van TraXall Nederland en medeoprichter van TraXall International. “TraXall International is in 2017 opgericht door 6 toonaangevende fleetmanagementorganisaties uit Engeland, Nederland, België, Frankrijk, Spanje en Italië. Voor die tijd werkten wij al enkele jaren samen onder de naam Eurofleeting, maar bleven we in ieder land onder onze eigen naam werken.

Zo werd in Nederland tot begin 2018 het wagenparkbeheer uitgevoerd onder de naam AURiX Wagenparkbeheer.” Ike Gerritsen, salesmanager bij TraXall Nederland, vult aan: “Met de naamswijziging naar TraXall die we in 2018 en 2019 in alle landen hebben doorgevoerd, stralen we meer eenheid uit. Nu weten onze klanten en prospects dat wij het fleetmanagement voor ze kunnen uitvoeren  in meerdere landen”. Met de slogan Local Management, Global View straalt TraXall de kracht uit van diepgaande kennis van de lokale markt in combinatie de mogelijkheid tot internationale rapportagemogelijkheden.

IT-gedreven

Naast de sterke internationale focus ligt de kracht van TraXall op nog twee andere vlakken. Ten eerste is TraXall sterk IT-gedreven. In eigen beheer worden wagenparkbeheersystemen ontwikkeld die exact aansluiten bij het efficiënt uitvoeren van alle processen. Ten tweede is TraXall een groot voorstander van een multi-vendor inkoopstrategie, vanwege de gegarandeerde continue kostenbesparingen voor haar klanten. Om het proces van factuurcontrole en kostenallocaties efficiënt uit te kunnen voeren, leest het wagenparkbeheersysteem de facturen van meerdere leasemaatschappijen digitaal in en verwerkt de gegevens tot één accountingfile. Dit kan bij klanten worden ingelezen in het boekhoudprogramma, waardoor veel tijd wordt bespaard. TraXall beschikt ook over een eigen, onafhankelijke carconfigurator, waar berijders en/of wagenparkbeheerders hun auto samen kunnen stellen.

De tarieven zijn aangeleverd door meerdere leasemaatschappijen, waardoor iedereen altijd kan rekenen op de scherpste prijs. Voor berijders hebben is er een portal/app waarmee berijders realtime toegang hebben tot alle relevante auto- en contractgegevens. Ook vindt de berijder wie hij of zij kan bellen voor het maken van een afspraak om winterbanden te laten vervangen of advies in te winnen over het afhandelen van een schadegeval.

Betrokkenheid

“Onze voornaamste kracht ligt echter in de betrokkenheid en deskundigheid van onze medewerkers”, zegt Gerritsen. “Iedere dag staan zij vol enthousiasme klaar om onze klanten en berijders te helpen bij de meest uiteenlopende vragen en wensen. Zij helpen berijders tijdens het keuzetraject van de nieuwe leaseauto, maken de rapportages voor de afdeling HR en Finance en adviseren ten aanzien van diverse directe en indirecte kostenbesparingen. Onze collega’s maken het mogelijk dat onze klanten ons hoog waarderen, waardoor TraXall kan blijven groeien. Onze naam mag dan nog niet bij iedereen bekend zijn, maar dit zal snel veranderen.” Hans Roeffen vult aan: “Het persoonlijke contact dat wij onderhouden met onze klanten en berijders zorgt ervoor dat onze klanten van het eerste uur nog steeds zeer tevreden zijn.”