Range Rover Evoque Hello Edition

Range Rover Evoque Hello Edition

De New Range Rover Evoque is het volgende hoofdstuk in een opmerkelijke success story. De New Range Rover Evoque introduceert een nieuw niveau van verfijning in een direct herkenbare auto. De uitstekende proporties geven het model een markant silhouet en unieke houding. Een dynamische interpretatie van het Range Rover DNA zorgt voor een sportief en luxueus interieur. 

Ter gelegenheid van de Nederlandse introductie van de New Range Rover Evoque presenteert Land Rover de Hello Edition. Deze unieke uitvoering is standaard uitgerust met All Wheel Drive en automatische transmissie, en is beschikbaar met een 110 kW/150 pk D150 dieselmotor of een 147 kW/200 pk P200 benzinemotor.

Bekijk hier alle informatie over de Range Rover Evoque Hello Edition: https://www.landrover.nl/offers-and-finance/range-rover-evoque-hello-edition.html

Range Rover Evoque Hello Edition | Fleet&Mobility

Range Rover Evoque Hello Edition

Range Rover Evoque Hello Edition

De New Range Rover Evoque is het volgende hoofdstuk in een opmerkelijke success story. De New Range Rover Evoque introduceert een nieuw niveau van verfijning in een direct herkenbare auto. De uitstekende proporties geven het model een markant silhouet en unieke houding. Een dynamische interpretatie van het Range Rover DNA zorgt voor een sportief en luxueus interieur. 

Ter gelegenheid van de Nederlandse introductie van de New Range Rover Evoque presenteert Land Rover de Hello Edition. Deze unieke uitvoering is standaard uitgerust met All Wheel Drive en automatische transmissie, en is beschikbaar met een 110 kW/150 pk D150 dieselmotor of een 147 kW/200 pk P200 benzinemotor.

Bekijk hier alle informatie over de Range Rover Evoque Hello Edition: https://www.landrover.nl/offers-and-finance/range-rover-evoque-hello-edition.html