E-bike: een slim alternatief voor auto en OV?

Beeld: ALD Automotive

Benieuwd of de e-bike een goede aanvulling is op het woon-werkverkeer van uw medewerkers? Download gratis ‘Een e-bike als mobiliteitsoplossing’ en fiets langs de vele voordelen.

Na het bekijken van deze infographic ken je alle voordelen van een e-bike als aanvulling op het woon-werkverkeer tot 20 kilometer. De recente ontwikkelingen rond het coronavirus zorgen ervoor, dat nog meer mensen op zoek gaan naar alternatieve manieren van vervoer. De e-bike is een veilige en snelle manier om zonder mondkapje of OV op het werk te komen. Ook voor werkgevers is het aanbieden van een e-bike aan hun medewerkers een slimme zet: verbetering van de vitaliteit van de medewerkers en voordeliger dan een auto van de zaak.

Meer info: https://ald.aldautomotive.com/infographicebike/

E-bike: een slim alternatief voor auto en OV? | Fleet&Mobility

E-bike: een slim alternatief voor auto en OV?

Beeld: ALD Automotive

Benieuwd of de e-bike een goede aanvulling is op het woon-werkverkeer van uw medewerkers? Download gratis ‘Een e-bike als mobiliteitsoplossing’ en fiets langs de vele voordelen.

Na het bekijken van deze infographic ken je alle voordelen van een e-bike als aanvulling op het woon-werkverkeer tot 20 kilometer. De recente ontwikkelingen rond het coronavirus zorgen ervoor, dat nog meer mensen op zoek gaan naar alternatieve manieren van vervoer. De e-bike is een veilige en snelle manier om zonder mondkapje of OV op het werk te komen. Ook voor werkgevers is het aanbieden van een e-bike aan hun medewerkers een slimme zet: verbetering van de vitaliteit van de medewerkers en voordeliger dan een auto van de zaak.

Meer info: https://ald.aldautomotive.com/infographicebike/