MME’22: Een toekomstgericht mobiliteitsbeleid

Beeld: Heliview

We leven in een nieuwe werkelijkheid, mensen werken meer thuis en we zijn hard op weg om een diensteconomie te worden, gestimuleerd door de introductie van nieuwe vormen van bedrijfsmobiliteit. Maar welke weg kies jij voor jouw medewerkers? Het is tijd om je voor te bereiden op een nieuwe fleet- en mobiliteitsstrategie. Bezoek daarom MME ’22 en laat je inspireren over de te kiezen wegen om te komen tot een slimme en alternatieve bedrijfsmobiliteit.

Congres: Mobiliteitsmanagement Event
Locatie: 📍Hart van Holland, Nijkerk
Datum: 📅 11 oktober 2022

Welke weg kies jij?

Zakelijke mobiliteit is enorm in beweging. “De fiets heeft de toekomst binnen de bebouwde kom, elektrisch rijden en elektrisch vliegen worden populair voor verdere afstanden. En voor de nog langere afstanden gebruiken we in de toekomst synthetische kerosine of gaan we zuiniger vliegen,” aldus dagvoorzitter Carlo van de Weijer. Ook bedrijven moeten keuzes maken over hoe zij hun medewerkers willen laten reizen, nu en in de toekomst.

Het thema mobiliteit krijgt steeds meer een strategische positie binnen organisaties. Hoe reduceren we onze CO2-footprint, flexibiliseren we onze mobiliteitsmix en hoe draagt mobiliteit bij aan aantrekkelijk werkgeverschap? Ook onderwerpen zoals het gebruik van data van de connected car, de toekomst van het wagenpark, verduurzaming, mobiliteitsbudgetten, individualisering, belastingregels en nieuwe wet- en regelgeving komen aan bod. Kortom, MME’22 biedt deelnemers de inspiratie en kennis die ze nodig hebben om binnen hun organisatie de volgende stappen in hun mobiliteitsbeleid te zetten en in te spelen op de actualiteit van dit moment.

MME is hét totaalcongres over zakelijke mobiliteit en is speciaal ontwikkeld voor professionals die zich binnen hun organisatie bezighouden met het mobiliteitsbeleid. 

Onderwerpen die aan bod komen tijdens MME’22: duurzaamheid: de circulaire economie, de energietransitie en de reductie van CO2, goed werkgeverschap, toekomst van het wagenpark, gedragsverandering, hybride werken & slim reizen, individualisering, belastingregels, nieuwe wet- en regelgeving.

Er staat een divers programma voor u klaar met inspirerende sprekers die hun expertise met u delen. Met bijdragen van onder andere Anders Reizen, BDO Nederland, Gemeente Eindhoven, Syndesmo, Tu/e.

Enkele hoogtepunten:

 • De data van de leaseauto is van de werknemer – geloof jij het zelf?
  Menno Weij, Partner Tech & Privacy Law BDO Legal bij BDO Nederland
 • Wat betekent het ‘besluit CO2-reducatie werkgebonden personenmobliteit’ voor jou als werkgever?
  Jos Hollestelle, Mobiliteitsexpert, Syndesmo
 • Homo Mobilus; Waarom zijn we onderweg?
  Carlo van de Weijer, Mobiliteitsdeskundige en directeur van het Eindhoven AI System Institute aan de TU/e

Meer informatie en inschrijven: Heliview.nl

MME’22: Een toekomstgericht mobiliteitsbeleid | Fleet&Mobility

MME’22: Een toekomstgericht mobiliteitsbeleid

Beeld: Heliview

We leven in een nieuwe werkelijkheid, mensen werken meer thuis en we zijn hard op weg om een diensteconomie te worden, gestimuleerd door de introductie van nieuwe vormen van bedrijfsmobiliteit. Maar welke weg kies jij voor jouw medewerkers? Het is tijd om je voor te bereiden op een nieuwe fleet- en mobiliteitsstrategie. Bezoek daarom MME ’22 en laat je inspireren over de te kiezen wegen om te komen tot een slimme en alternatieve bedrijfsmobiliteit.

Congres: Mobiliteitsmanagement Event
Locatie: 📍Hart van Holland, Nijkerk
Datum: 📅 11 oktober 2022

Welke weg kies jij?

Zakelijke mobiliteit is enorm in beweging. “De fiets heeft de toekomst binnen de bebouwde kom, elektrisch rijden en elektrisch vliegen worden populair voor verdere afstanden. En voor de nog langere afstanden gebruiken we in de toekomst synthetische kerosine of gaan we zuiniger vliegen,” aldus dagvoorzitter Carlo van de Weijer. Ook bedrijven moeten keuzes maken over hoe zij hun medewerkers willen laten reizen, nu en in de toekomst.

Het thema mobiliteit krijgt steeds meer een strategische positie binnen organisaties. Hoe reduceren we onze CO2-footprint, flexibiliseren we onze mobiliteitsmix en hoe draagt mobiliteit bij aan aantrekkelijk werkgeverschap? Ook onderwerpen zoals het gebruik van data van de connected car, de toekomst van het wagenpark, verduurzaming, mobiliteitsbudgetten, individualisering, belastingregels en nieuwe wet- en regelgeving komen aan bod. Kortom, MME’22 biedt deelnemers de inspiratie en kennis die ze nodig hebben om binnen hun organisatie de volgende stappen in hun mobiliteitsbeleid te zetten en in te spelen op de actualiteit van dit moment.

MME is hét totaalcongres over zakelijke mobiliteit en is speciaal ontwikkeld voor professionals die zich binnen hun organisatie bezighouden met het mobiliteitsbeleid. 

Onderwerpen die aan bod komen tijdens MME’22: duurzaamheid: de circulaire economie, de energietransitie en de reductie van CO2, goed werkgeverschap, toekomst van het wagenpark, gedragsverandering, hybride werken & slim reizen, individualisering, belastingregels, nieuwe wet- en regelgeving.

Er staat een divers programma voor u klaar met inspirerende sprekers die hun expertise met u delen. Met bijdragen van onder andere Anders Reizen, BDO Nederland, Gemeente Eindhoven, Syndesmo, Tu/e.

Enkele hoogtepunten:

 • De data van de leaseauto is van de werknemer – geloof jij het zelf?
  Menno Weij, Partner Tech & Privacy Law BDO Legal bij BDO Nederland
 • Wat betekent het ‘besluit CO2-reducatie werkgebonden personenmobliteit’ voor jou als werkgever?
  Jos Hollestelle, Mobiliteitsexpert, Syndesmo
 • Homo Mobilus; Waarom zijn we onderweg?
  Carlo van de Weijer, Mobiliteitsdeskundige en directeur van het Eindhoven AI System Institute aan de TU/e

Meer informatie en inschrijven: Heliview.nl