Vijf Haagse bedrijven delen auto’s

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:

Dat meldt initiatiefnemer Green Business Club Beatrixkwartier.

Er staan onder andere twee BMW’s i3 en twee Smarts Forfour Electric Drive. De auto’s zijn via de smartphone te reserveren, openen en starten.

Het Beatrixkwartier is tijdens de spits vaak lastig te bereiken. De zakelijke afspraken overdag zijn vaak een reden om toch met de auto naar kantoor te komen. Vandaar dat de Green Business Club heeft besloten over te gaan tot de inzet van zakelijke deelauto’s.

Herna Verhagen, ceo Postnl, verrichtte de openingshandeling door met haar smartphone de eerste auto open te maken en te starten. “Hiermee stimuleren we medewerkers nog meer om met de fiets of het openbaar vervoer naar het werk te komen.”

Hyundai plaatste onlangs 100 EV-deelauto’s in Amsterdam.

Vijf Haagse bedrijven delen auto’s | Fleet&Mobility

Vijf Haagse bedrijven delen auto’s

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:

Dat meldt initiatiefnemer Green Business Club Beatrixkwartier.

Er staan onder andere twee BMW’s i3 en twee Smarts Forfour Electric Drive. De auto’s zijn via de smartphone te reserveren, openen en starten.

Het Beatrixkwartier is tijdens de spits vaak lastig te bereiken. De zakelijke afspraken overdag zijn vaak een reden om toch met de auto naar kantoor te komen. Vandaar dat de Green Business Club heeft besloten over te gaan tot de inzet van zakelijke deelauto’s.

Herna Verhagen, ceo Postnl, verrichtte de openingshandeling door met haar smartphone de eerste auto open te maken en te starten. “Hiermee stimuleren we medewerkers nog meer om met de fiets of het openbaar vervoer naar het werk te komen.”

Hyundai plaatste onlangs 100 EV-deelauto’s in Amsterdam.