BMW voor iedereen in Groningse nieuwbouwwijk

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Overhandiging BMW I3’s door Frans Ober (BMW) aan Isabel Pedersen (Urbanliving). Foto: Urbanliiving

De bewoners van Stadswerf kunnen via een app een van de twee elektrische BMW’s i3 reserveren en gebruiken. Per rit betalen ze daar een bijdrage voor. Hyundai plaatste vorige maand twee Ioniqs op Ameland voor gasten van vakantieparken. 

“Carsharing vervangt de tweede eigen auto en ook steeds vaker de eerste auto. Traditionele parkeernormen kunnen door deze integratie van mobiliteit en vastgoed omlaag, zoals reeds in de Randstad gebeurt”, melden beide bedrijven in een persverklaring. “Door gebruik te maken van carsharing dragen we bij aan een duurzamere samenleving. Bovendien is carsharing gunstig voor de parkeerruimte in de omgeving, die vaak erg schaars is in stedelijke gebieden. Tot slot is het carsharing concept financieel zeer aantrekkelijk voor de gebruikers.”

BMW voor iedereen in Groningse nieuwbouwwijk | Fleet&Mobility

BMW voor iedereen in Groningse nieuwbouwwijk

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Overhandiging BMW I3’s door Frans Ober (BMW) aan Isabel Pedersen (Urbanliving). Foto: Urbanliiving

De bewoners van Stadswerf kunnen via een app een van de twee elektrische BMW’s i3 reserveren en gebruiken. Per rit betalen ze daar een bijdrage voor. Hyundai plaatste vorige maand twee Ioniqs op Ameland voor gasten van vakantieparken. 

“Carsharing vervangt de tweede eigen auto en ook steeds vaker de eerste auto. Traditionele parkeernormen kunnen door deze integratie van mobiliteit en vastgoed omlaag, zoals reeds in de Randstad gebeurt”, melden beide bedrijven in een persverklaring. “Door gebruik te maken van carsharing dragen we bij aan een duurzamere samenleving. Bovendien is carsharing gunstig voor de parkeerruimte in de omgeving, die vaak erg schaars is in stedelijke gebieden. Tot slot is het carsharing concept financieel zeer aantrekkelijk voor de gebruikers.”