Autobinck-dochter koopt kaartenleverancier XXimo

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Patrick Bunnik (links) en Harry de Haas. (Foto: Mobinck)

Mobinck, de mobiliteitsdochter van Autobinck, is vanaf vandaag eigenaar van kaartenleverancier XXimo. Onder Mobinck vallen de mobiliteitsbedrijven Fleet Support, Radiuz, Toogethr en Moove. De activiteiten van XXimo hebben enige overlap met die van Radiuz, bevestigt ceo Harry de Haas aan Automotive. “Beide zijn leverancier van mobiliteitskaarten. Maar ze liggen vooral in elkaars verlengde: Radiuz is sterk vertegenwoordigd bij corporates en OV-diensten, XXimo bij middelgrote bedrijven en parking en brandstof. XXimo is met zijn Visa-betalingsplatform sterk in het genereren en afhandelen van Europese betalingstransacties die gemoeid gaan met zakelijk reizen.”Bekijk hier de Livestream met Victor van den Berg van Mobinck: ‘Tijdstip van de reis wordt belangrijker dan de kostprijs.’

XXimo houdt vooralsnog zijn eigen kantoor. Voor de ruim 20 medewerkers van het bedrijf verandert er in die zin niets, aldus De Haas, die sinds dit jaar ceo is van Mobinck. “We zullen ook niet inkrimpen, we zijn juist aan het groeien. Medewerkers merken er dus alleen iets van in positieve zin. De markt van flexibele mobiliteit wordt alleen maar groter.” 

Patrick Bunnik, die XXimo in 2011 oprichtte, blijft directeur van XXimo.

Autobinck-dochter koopt kaartenleverancier XXimo | Fleet&Mobility

Autobinck-dochter koopt kaartenleverancier XXimo

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Patrick Bunnik (links) en Harry de Haas. (Foto: Mobinck)

Mobinck, de mobiliteitsdochter van Autobinck, is vanaf vandaag eigenaar van kaartenleverancier XXimo. Onder Mobinck vallen de mobiliteitsbedrijven Fleet Support, Radiuz, Toogethr en Moove. De activiteiten van XXimo hebben enige overlap met die van Radiuz, bevestigt ceo Harry de Haas aan Automotive. “Beide zijn leverancier van mobiliteitskaarten. Maar ze liggen vooral in elkaars verlengde: Radiuz is sterk vertegenwoordigd bij corporates en OV-diensten, XXimo bij middelgrote bedrijven en parking en brandstof. XXimo is met zijn Visa-betalingsplatform sterk in het genereren en afhandelen van Europese betalingstransacties die gemoeid gaan met zakelijk reizen.”Bekijk hier de Livestream met Victor van den Berg van Mobinck: ‘Tijdstip van de reis wordt belangrijker dan de kostprijs.’

XXimo houdt vooralsnog zijn eigen kantoor. Voor de ruim 20 medewerkers van het bedrijf verandert er in die zin niets, aldus De Haas, die sinds dit jaar ceo is van Mobinck. “We zullen ook niet inkrimpen, we zijn juist aan het groeien. Medewerkers merken er dus alleen iets van in positieve zin. De markt van flexibele mobiliteit wordt alleen maar groter.” 

Patrick Bunnik, die XXimo in 2011 oprichtte, blijft directeur van XXimo.