Supermarkt-app Crisp werkt samen met Powergo voor laadoplossingen

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Powergo verzorgt de laadoplossingen voor Crisp. (Foto: Powergo)

Zo heeft Powergo laadpalen van 22 kilowatt geplaatst bij de bezorghub van Crisp in Utrecht. Daarnaast gaat Powergo binnenkort ook het Belgische distributiecentrum in het Belgische Bornem voorzien van 32 laadpalen. Na de oplevering van deze locaties, worden de mogelijkheden voor andere hubs bekeken.

“We bezorgen vers eten van lokale makers zonder omwegen en zo duurzaam mogelijk bij onze klanten”, vertelt Stefan van de Broek, head of delivery bij Crisp. “Dat doen we via gecombineerde, slimme routes en zoveel mogelijk met emissievrij transport. Op dit moment wordt ruim een derde van het volume van de bestelling in ons land elektrisch geleverd. Om dit verder uit te breiden houden we rekening met de actieradius van elektrische bezorgwagens.”

Powergo is onderdeel van Powerfield en brengt laadoplossingen voor EV’s. Het bedrijf werkt tevens voor Hello Fresh, Jumbo, KFC en Topparken. Onlangs nog plaatste het bedrijf laadpalen op de parkeerplaats van Madurodam.

Supermarkt-app Crisp werkt samen met Powergo voor laadoplossingen | Fleet&Mobility

Supermarkt-app Crisp werkt samen met Powergo voor laadoplossingen

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Powergo verzorgt de laadoplossingen voor Crisp. (Foto: Powergo)

Zo heeft Powergo laadpalen van 22 kilowatt geplaatst bij de bezorghub van Crisp in Utrecht. Daarnaast gaat Powergo binnenkort ook het Belgische distributiecentrum in het Belgische Bornem voorzien van 32 laadpalen. Na de oplevering van deze locaties, worden de mogelijkheden voor andere hubs bekeken.

“We bezorgen vers eten van lokale makers zonder omwegen en zo duurzaam mogelijk bij onze klanten”, vertelt Stefan van de Broek, head of delivery bij Crisp. “Dat doen we via gecombineerde, slimme routes en zoveel mogelijk met emissievrij transport. Op dit moment wordt ruim een derde van het volume van de bestelling in ons land elektrisch geleverd. Om dit verder uit te breiden houden we rekening met de actieradius van elektrische bezorgwagens.”

Powergo is onderdeel van Powerfield en brengt laadoplossingen voor EV’s. Het bedrijf werkt tevens voor Hello Fresh, Jumbo, KFC en Topparken. Onlangs nog plaatste het bedrijf laadpalen op de parkeerplaats van Madurodam.