Fleet Event: Fleetmanager wordt duurzaamheidsmanager

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Lysbeth van Silfhout (foto: Lysbeth van Silfhout)

In 2025 voeren minimaal 30 steden een zero-emissiezone in. Wat betekent dit voor wagenparkbeheerders, laadinfrastructuur van bestelauto’s en zijn de hubs al ready? Emma van Bree (senior beleidsmedewerker Ministerie van I&W) licht het beleid toe. Pelle Schlichting (founder van Leap24) en Michel van Eijnatten (founder van Fulpra Motors) delen hun ervaringen, de valkuilen en de oplossingen. Verder geeft Jaap van Daalen van Consultancybedrijf Fleet Support antwoorden op de vraag hoe het werk van een fleetmanager verandert door de toenemende elektrificatie en het belang van duurzaamheid. Daarnaast deelt Marc Wittenberg, global procurement manager automotive mobility bij EY én Mobiliteitsmanager van het Jaar 2022, zijn ervaringen met de zaal.

Fleet Ladies

Een selecte groep van vrouwelijke fleetmanagers, hr-managers, wagenparkbeheerder en andere mobiliteits-verantwoordelijken komt al een aantal jaren bijeen vóór aanvang van het Fleet Event. Tijdens deze ‘ladies only’-bijeenkomst is er alle gelegenheid om bij te praten over de laatste ontwikkelingen in het vak én zorgt gedragsdeskundige Lysbeth van Silfhout voor een interessant en interactief programma met praktische tips voor de deelnemers. Voor meer informatie en inschrijving:https://events.automotive-online.nl/am-fleet-event-2023/

Fleet Event: Fleetmanager wordt duurzaamheidsmanager | Fleet&Mobility

Fleet Event: Fleetmanager wordt duurzaamheidsmanager

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Lysbeth van Silfhout (foto: Lysbeth van Silfhout)

In 2025 voeren minimaal 30 steden een zero-emissiezone in. Wat betekent dit voor wagenparkbeheerders, laadinfrastructuur van bestelauto’s en zijn de hubs al ready? Emma van Bree (senior beleidsmedewerker Ministerie van I&W) licht het beleid toe. Pelle Schlichting (founder van Leap24) en Michel van Eijnatten (founder van Fulpra Motors) delen hun ervaringen, de valkuilen en de oplossingen. Verder geeft Jaap van Daalen van Consultancybedrijf Fleet Support antwoorden op de vraag hoe het werk van een fleetmanager verandert door de toenemende elektrificatie en het belang van duurzaamheid. Daarnaast deelt Marc Wittenberg, global procurement manager automotive mobility bij EY én Mobiliteitsmanager van het Jaar 2022, zijn ervaringen met de zaal.

Fleet Ladies

Een selecte groep van vrouwelijke fleetmanagers, hr-managers, wagenparkbeheerder en andere mobiliteits-verantwoordelijken komt al een aantal jaren bijeen vóór aanvang van het Fleet Event. Tijdens deze ‘ladies only’-bijeenkomst is er alle gelegenheid om bij te praten over de laatste ontwikkelingen in het vak én zorgt gedragsdeskundige Lysbeth van Silfhout voor een interessant en interactief programma met praktische tips voor de deelnemers. Voor meer informatie en inschrijving:https://events.automotive-online.nl/am-fleet-event-2023/