‘Expedia-topman nieuwe baas bij Uber’

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

Kalanick moest vertrekken na een reeks van schandalen bij het bedrijf. Volgens internationale media treedt Khosrowshahi, de huidige topman van Expedia, later dit jaar in dienst. Uber wil niet reageren op het nieuws.

Op Automotive Inspiration Day, dat volgende week donderdag plaatsvindt in Amsterdam, is Thijs Emondts een van de sprekers. Emondst is general manager Nederland bij Uber. Naast Emondts staan onder meer Dominic Seldis (Koninklijk Concertgebouw Orkest), Randall van Poelvoorde en robot Pepper, Rogier van Camp (ceo Leapp), Robert Eenhoorn (voormalig honkbalcoach en directeur AZ) en Steye van Dam (Zondag met Lubach) op het podium.

‘Expedia-topman nieuwe baas bij Uber’ | Fleet&Mobility

‘Expedia-topman nieuwe baas bij Uber’

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

Kalanick moest vertrekken na een reeks van schandalen bij het bedrijf. Volgens internationale media treedt Khosrowshahi, de huidige topman van Expedia, later dit jaar in dienst. Uber wil niet reageren op het nieuws.

Op Automotive Inspiration Day, dat volgende week donderdag plaatsvindt in Amsterdam, is Thijs Emondts een van de sprekers. Emondst is general manager Nederland bij Uber. Naast Emondts staan onder meer Dominic Seldis (Koninklijk Concertgebouw Orkest), Randall van Poelvoorde en robot Pepper, Rogier van Camp (ceo Leapp), Robert Eenhoorn (voormalig honkbalcoach en directeur AZ) en Steye van Dam (Zondag met Lubach) op het podium.