Leasing en verhuur

Laatste update:

Vemo Lease in shortlease

Vemo Lease start 1 juli met het shortleaseproduct Flex Lease. Daartoe zijn de eerste vijftien auto’s besteld. Het bedrijf is onderdeel van de Eef en Huub-Van der Kooij Holding (EHKO) en directeur Richard Baljeu denkt binnen drie jaar zo’n 200 auto’s binnen Flex Lease te hebben rijden.

Vemo Lease is een regionaal lease- en verhuurbedrijf, gevestigd in Naaldwijk, en richt zich op het mkb in het Westland, Den Haag en Rotterdam. Het wagenpark omvat ongeveer 1.300 auto’s.

“Contracten van 4 à 5 jaar zijn voor veel van mijn klanten vaak niet meer interessant in geval van tijdelijk personeel, projectmatig werk en ingehuurd personeel. Dan sluit een Flex Lease-oplossing beter aan. Ik zag het afgelopen jaar onze verhuurvloot dan ook snel groeien. Flex Lease is een tussenoplossing”, legt Baljeu uit.

Flex Lease is na 6 maanden kosteloos opzegbaar, maar kan ook doorlopen tot 36 maanden. “Als een medewerker weg gaat, of ontslagen wordt, blijf je niet met een auto zitten. Die levert de klant weer bij ons in.”

Volgens Baljeu scheelt het voor klanten aanzienlijk in kosten als 20% van het wagenpark flexibel is ingericht. “Daar spelen we op in.”

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Vemo Lease in shortlease | Fleet&Mobility

Vemo Lease in shortlease

Redactie Redactie
• Laatste update:

Vemo Lease is een regionaal lease- en verhuurbedrijf, gevestigd in Naaldwijk, en richt zich op het mkb in het Westland, Den Haag en Rotterdam. Het wagenpark omvat ongeveer 1.300 auto’s.

“Contracten van 4 à 5 jaar zijn voor veel van mijn klanten vaak niet meer interessant in geval van tijdelijk personeel, projectmatig werk en ingehuurd personeel. Dan sluit een Flex Lease-oplossing beter aan. Ik zag het afgelopen jaar onze verhuurvloot dan ook snel groeien. Flex Lease is een tussenoplossing”, legt Baljeu uit.

Flex Lease is na 6 maanden kosteloos opzegbaar, maar kan ook doorlopen tot 36 maanden. “Als een medewerker weg gaat, of ontslagen wordt, blijf je niet met een auto zitten. Die levert de klant weer bij ons in.”

Volgens Baljeu scheelt het voor klanten aanzienlijk in kosten als 20% van het wagenpark flexibel is ingericht. “Daar spelen we op in.”