Leasing en verhuur

Laatste update:

Robert Zitter benoemd tot director corporate sales bij Nissan Nederland

Van Leaseplan naar Nissan Nederland. (Foto: Nissan)

Hij gaat zich vooral richten op het uitbouwen van de positie van Nissan op de grootzakelijke markt.

Dat meldt Nissan Nederland vandaag in een persbericht.

De zakelijke markt is niet nieuw voor Zitter; hij werkte hiervoor ruim tien jaar bij Leaseplan. “Het is een prachtig moment voor deze overstap. We zitten midden in grote veranderingen. Bedrijven willen de emissie van hun wagenpark terugdringen en kiezen steeds vaker voor EV’s. Daarnaast zitten we in een shift van bezit naar gebruik”, aldus Zitter over zijn nieuwe uitdaging.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Floor Vink
Robert Zitter benoemd tot director corporate sales bij Nissan Nederland | Fleet&Mobility

Robert Zitter benoemd tot director corporate sales bij Nissan Nederland

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
Van Leaseplan naar Nissan Nederland. (Foto: Nissan)

Dat meldt Nissan Nederland vandaag in een persbericht.

De zakelijke markt is niet nieuw voor Zitter; hij werkte hiervoor ruim tien jaar bij Leaseplan. “Het is een prachtig moment voor deze overstap. We zitten midden in grote veranderingen. Bedrijven willen de emissie van hun wagenpark terugdringen en kiezen steeds vaker voor EV’s. Daarnaast zitten we in een shift van bezit naar gebruik”, aldus Zitter over zijn nieuwe uitdaging.