Leasing en verhuur

Laatste update:

Samenwerking fietsbedrijf E-bike to go en Kwik-Fit

Foto: Kwik-Fit

Klanten van E-bike to go kunnen voor hun elektrische huurfiets nu ook bij Kwik-Fit locaties in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven en Groningen terecht. Dat melden beide bedrijven.

E-bike to go levert e-bikes op abonnementsbasis aan consumenten en ondernemers. Inmiddels rijden er naar eigen zeggen tienduizend exemplaren van het door het bedrijf zelf ontwikkelde model rond waarmee het een grote speler is in de markt voor e-bike abonnementen. De e-bikes worden aan huis geleverd en kunnen daar ook weer opgehaald worden. Het bedrijf heeft ook hubs rond de steden. Door de samenwerking met Kwik-Fit kunnen de fietsen ook opgehaald en teruggebracht worden bij een aantal Kwik-Fit vestigingen, die vaak gevestigd zijn in de stadscentra van de genoemde steden.

“Deze samenwerking sluit mooi aan op de algehele trend richting duurzame mobiliteit, en de rol die wij als Kwik-Fit daarin willen spelen. Klanten van e-bike to go zijn van harte welkom, maar ook onze eigen klanten maken nu gemakkelijk kennis met het aanbod van E-bike to go”, zegt Arjan van der Meer, marketingdirecteur bij Kwik-Fit.

Ook leasemaatschappijen bieden steeds vaker een e-bike aan. Maar voor leasemaatschappijen en hun klanten vormt de huidige wet- en regelgeving wel een obstakel voor snelle groei.

Samenwerking fietsbedrijf E-bike to go en Kwik-Fit | Fleet&Mobility

Samenwerking fietsbedrijf E-bike to go en Kwik-Fit

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Kwik-Fit

E-bike to go levert e-bikes op abonnementsbasis aan consumenten en ondernemers. Inmiddels rijden er naar eigen zeggen tienduizend exemplaren van het door het bedrijf zelf ontwikkelde model rond waarmee het een grote speler is in de markt voor e-bike abonnementen. De e-bikes worden aan huis geleverd en kunnen daar ook weer opgehaald worden. Het bedrijf heeft ook hubs rond de steden. Door de samenwerking met Kwik-Fit kunnen de fietsen ook opgehaald en teruggebracht worden bij een aantal Kwik-Fit vestigingen, die vaak gevestigd zijn in de stadscentra van de genoemde steden.

“Deze samenwerking sluit mooi aan op de algehele trend richting duurzame mobiliteit, en de rol die wij als Kwik-Fit daarin willen spelen. Klanten van e-bike to go zijn van harte welkom, maar ook onze eigen klanten maken nu gemakkelijk kennis met het aanbod van E-bike to go”, zegt Arjan van der Meer, marketingdirecteur bij Kwik-Fit.

Ook leasemaatschappijen bieden steeds vaker een e-bike aan. Maar voor leasemaatschappijen en hun klanten vormt de huidige wet- en regelgeving wel een obstakel voor snelle groei.