Overig

Laatste update:

Plainandtrain.com wint ANWB Mobiliteitsprijs

Plainandtrain.com heeft de ANWB Duurzame Mobiliteitsprijs 2014 gewonnen. Het concept voor Plainandtrain.com bestaat uit een internationale online routeplanner waarbij deur-tot-deur-planningen worden gemaakt met de nadruk op ov-opties. Naast de titel wint Plainandtrain.com een geldbedrag van tienduizend euro om het concept verder te ontwikkelen.

In de Duurzame Mobiliteitsprijs beoordeelt een jury initiatieven die kunnen bijdragen aan het duurzamer maken van mobiliteit. Andere genomineerden in de wedstrijd waren Corellian – aerodynamische bodemplaat voor auto’s – en Stapp.in – een deelautoconcept op lokaal niveau in samenwerking met autodealers. Start-ups die meedoen aan de wedstrijd worden belangeloos ondersteund door coaches en consultants van de ANWB.

Het is de tweede keer dat ANWB de verkiezing organiseert in samenwerking met New Venture. Vorig jaar ging de prijs naar Green Star Statistics, een tool om het rijgedrag van automobilisten te meten en beoordelen.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Plainandtrain.com wint ANWB Mobiliteitsprijs | Fleet&Mobility

Plainandtrain.com wint ANWB Mobiliteitsprijs

Redactie Redactie
• Laatste update:

In de Duurzame Mobiliteitsprijs beoordeelt een jury initiatieven die kunnen bijdragen aan het duurzamer maken van mobiliteit. Andere genomineerden in de wedstrijd waren Corellian – aerodynamische bodemplaat voor auto’s – en Stapp.in – een deelautoconcept op lokaal niveau in samenwerking met autodealers. Start-ups die meedoen aan de wedstrijd worden belangeloos ondersteund door coaches en consultants van de ANWB.

Het is de tweede keer dat ANWB de verkiezing organiseert in samenwerking met New Venture. Vorig jaar ging de prijs naar Green Star Statistics, een tool om het rijgedrag van automobilisten te meten en beoordelen.