Overig

Laatste update:

Livestream met Van den Eijnden (Leaseurope): ‘Bewegingsruimte leasemaatschappijen is beperkt’

Norbert van de Eijnden (Leaseurope) te gast in livestream.

Het is een goede zet van de brancheverenigingen geweest om de leasemaatschappijen te vragen om niet de rem te zetten op onderhoud en bestellingen. Dat zei Norbert van den Eijnden, bestuurslid bij Leaseurope, gisteren in de Livestream van Automotive.

Automotive brengt u dagelijks om 16.00 uur via een Livestream op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent de impact van de coronacrisis op de autobranche. In de aflevering van 31 maart duidde Norbert van den Eijnden (adviseur, boardmember Leaseurope en voormalig ceo Alphabet International) de ontwikkelingen in de leasebranche. “Het is goed dat de autoretailers leasemaatschappijen bewust maken van het feit dat er moet worden samengewerkt, maar de bewegingsruimte van leasemaatschappijen is beperkt.” 

De uitzending is hieronder terug te zien, en via ons Youtubekanaal.

Livestream met Van den Eijnden (Leaseurope): ‘Bewegingsruimte leasemaatschappijen is beperkt’ | Fleet&Mobility

Livestream met Van den Eijnden (Leaseurope): ‘Bewegingsruimte leasemaatschappijen is beperkt’

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Norbert van de Eijnden (Leaseurope) te gast in livestream.

Automotive brengt u dagelijks om 16.00 uur via een Livestream op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent de impact van de coronacrisis op de autobranche. In de aflevering van 31 maart duidde Norbert van den Eijnden (adviseur, boardmember Leaseurope en voormalig ceo Alphabet International) de ontwikkelingen in de leasebranche. “Het is goed dat de autoretailers leasemaatschappijen bewust maken van het feit dat er moet worden samengewerkt, maar de bewegingsruimte van leasemaatschappijen is beperkt.” 

De uitzending is hieronder terug te zien, en via ons Youtubekanaal.