Overig

Laatste update:

Allianz Trade, Santander en Two bieden BNPL-betaaloplossing 

(foto: Shutterstock)

Ondernemingen kunnen zakelijke klanten direct uitgestelde betalingen aanbieden bij het afrekenen.
Kredietverzekeraar Allianz Trade is een samenwerking aangegaan met Santander en betalingsplatform Two om zakelijke BNPL-oplossingen (buy now pay later) voor grote multinationals te kunnen bieden. Dit is het eerste partnerschap van deze aard, aldus een gezamenlijk persbericht.
Elk lid van het partnerschap draagt met zijn eigen expertise bij: Two zorgt voor de technologie, Santander CIB (Corporate & Investment Banking) financiert de vooruitbetaling aan verkopers en krediet aan zakelijke klanten en Allianz Trade beschermt de hele waardeketen tegen wanbetalingsrisico’s. Ondernemingen hebben daarmee ‘een totaaloplossing waarmee ze zakelijke klanten direct uitgestelde betalingen bij het afrekenen kunnen bieden’. 
“Onze oplossing zal wereldwijd worden aangeboden om grote ondernemingen in staat te stellen hun online verkoop te ontwikkelen door uitgestelde betalingen aan bestaande en nieuwe klanten aan te bieden. Zonder dat ze worden geconfronteerd met wanbetalingsrisico’s, terwijl ze profiteren van onmiddellijke en gegarandeerde betalingen,” verklaart François Burtin, global head of e-commerce bij Allianz Trade.
Santander nam recent Riemersma Leasing over.

Allianz Trade, Santander en Two bieden BNPL-betaaloplossing | Fleet&Mobility

Allianz Trade, Santander en Two bieden BNPL-betaaloplossing 

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
(foto: Shutterstock)