Personenauto's

Laatste update:

Shell stapt in mobiliteitskaarten

Shell en mobiliteitskaartaanbieder Radiuz gaan samen een nieuw product aanbieden dat een aanvulling is op de zakelijke tankpas Euro Shell Card. Met de Radiuz-kaart kunnen alternatieve manier van vervoer worden betaald, zoals ov. Vandaag maken de partijen hun samenwerking bekend op het congres Fleetmanagement dat plaats vindt in Nieuwegein. 

Door de samenwerking kunnen Euro Shell Card-houders in de toekomst met deze pas ook gebruik maken van Radiuz-diensten, zoals trein, bus, tram, metro, veerboot, OV-fiets, NS-scooter, taxi, deel- en huurauto en parkeersystemen.

De partijen zullen de komende tijd, samen met een selecte klantengroep, de pas verder ontwikkelen en deze na de zomer uitrollen. “We onderzoeken hoe we er het beste invulling aan kunnen geven en welke diensten we precies met de pas zullen aanbieden”, zegt Sacha Marges van Radiuz. 

“Wij zijn erg blij met de samenwerking met Radiuz”, zegt Cornelie Hoftijzer, marketingmanager Shell Commercial Fleet. “Door de krachten te bundelen kunnen we ons aanbod aan mobliteitsoplossingen uitbreiden en profiteert de Euro Shell Card-houder van het beste van twee werelden.”

In eerste instantie zal de mobiliteitskaart alleen beschikbaar worden voor zakelijke Euro Shell Card-houders in Nederland. Mogelijk komt het in de toekomst ook beschikbaar voor privé-gebruikers. Het gebruik van de Radiuz-diensten wordt optioneel voor de zakelijke Euro Shell Card-houders. Ondernemers kunnen dus zelf kiezen of ze dit aan hun werknemers aanbieden. 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Shell stapt in mobiliteitskaarten | Fleet&Mobility

Shell stapt in mobiliteitskaarten

Redactie Redactie
• Laatste update:

Door de samenwerking kunnen Euro Shell Card-houders in de toekomst met deze pas ook gebruik maken van Radiuz-diensten, zoals trein, bus, tram, metro, veerboot, OV-fiets, NS-scooter, taxi, deel- en huurauto en parkeersystemen.

De partijen zullen de komende tijd, samen met een selecte klantengroep, de pas verder ontwikkelen en deze na de zomer uitrollen. “We onderzoeken hoe we er het beste invulling aan kunnen geven en welke diensten we precies met de pas zullen aanbieden”, zegt Sacha Marges van Radiuz. 

“Wij zijn erg blij met de samenwerking met Radiuz”, zegt Cornelie Hoftijzer, marketingmanager Shell Commercial Fleet. “Door de krachten te bundelen kunnen we ons aanbod aan mobliteitsoplossingen uitbreiden en profiteert de Euro Shell Card-houder van het beste van twee werelden.”

In eerste instantie zal de mobiliteitskaart alleen beschikbaar worden voor zakelijke Euro Shell Card-houders in Nederland. Mogelijk komt het in de toekomst ook beschikbaar voor privé-gebruikers. Het gebruik van de Radiuz-diensten wordt optioneel voor de zakelijke Euro Shell Card-houders. Ondernemers kunnen dus zelf kiezen of ze dit aan hun werknemers aanbieden.