Personenauto's

Laatste update:

Tomtom Business wordt Telematics

Tomtom verandert de naam van zijn businessunit voor fleetmanagementoplossingen van Tomtom Business Solutions in Tomtom Telematics.

De nieuwe naam geeft volgens Tomtom een betere weergave van de productgroep die de organisatie levert: telematica software as a service (saas). Het saas-platform Webfleet is het belangrijkste product van Tomtom Telematics.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Tomtom Business wordt Telematics | Fleet&Mobility

Tomtom Business wordt Telematics

Redactie Redactie
• Laatste update:

De nieuwe naam geeft volgens Tomtom een betere weergave van de productgroep die de organisatie levert: telematica software as a service (saas). Het saas-platform Webfleet is het belangrijkste product van Tomtom Telematics.